مردان بیشتر از زنان و مسن‌ها بیشتر از جوانان منکر گرمایش زمین اند!

مردان بیشتر از زنان و مسن ها بیشتر از جوانان منکر گرمایش زمین اند!
@sahatzist
✅بر اساس یک نظرسنجی تازه، تنها 13 درصد از مردم بریتانیا دیدگاههای علمی مربوط به تغییرات اقلیمی را نمی‌پذیرند. این نظرسنجی که توسط موسسۀ آمارگیری Censuswide از 1200 بزرگسال در بریتانیا انجام شد، نشان می‌دهد که از بین انکار کنندگان نیز ، مردان با 17 درصد جمعیت بیشتری را در مقایسه با زنان با 11 درصد ، تشکیل می دهند. مردان به‌طور آشکار بیشتر نشانه‌های فراگیر گرمایش کرۀ زمین، از جمله آب شدن یخچالها و کوههای یخی شناور در دریاها و در نتیجه بالا آمدن سطح آب آنها و مهاجرت حیوانات و گونه‌های گیاهی به سوی قطب را انکار کردند.
@sahatzist
✅با وجود این، بیشتر شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی، که 70 درصد کل را تشکیل می‌دادند، موافق افزایش دمای کرۀ زمین و اثرات نامطلوب نشر گازهای گلخانه‌ای بودند که موافق با دیدگاه مراکز تحقیقات علمی جهانی در این مورد است.

✅مطابق این نظرسنجی، افراد بالای 55 سال بیشتر از گروههای سنی جوان‌تر که 15 درصد کل را تشکیل می‌دادند، این نشانه‌ها را انکار کردند.
@sahatzist
این نظر ستجی همچنین نشان می دهد که میزان موافقان و یا منکران تغیییر اقلیم به صورت یکنواخت در همه جا توزیع نشده است. برای مثال ساکنین مناطق شرقی و جنوب غربی و شمال شرقی هم تعداد بیشتری از منکرین را شامل مش وند و هم انکار کنندگان مصمم تری را شامل می شوند به گونه ای که ی با توجه به پاسخ‌نامه‌هایشان به پرسشنامه‌ها، به گرمایش جهانی به هیچ وجه باور ندارند و ان را از اساس رد می کنند.

✅برای نخستین بار، سوانته آرنیوس دانشمند سوئدیِ برندۀ جایزۀ نوبل شیمی بود که در سال 1895 پیش‌بینی کرد مصرف سوختهای فسیلی منجر به گرمایش جهانی خواهد شد و از آغاز دهۀ 1980 تمام دانشمندان صنایع نفتی بر آن صحه گذاشتند.
@sahatzist
برگردان به فارسی:#علی_ناصح

ساحت زیست

برای خواندن اصل این نظر سنجی می توانید از لینک زیر استفاده کنید.
http://www.independent.co.uk/environment/uk-climate-change-real-accept-majority-global-warming-poll-finds-a7909841.html

@sahatzist
🔵یکی از اساسی ترین منابع برای تدوین سیاست گذاری های عمومی در حوزه های مختلف نتایج مراکز افکارسنجی و نظرسنجی درباره شیوه های تفکر ،نگرش و رفتار مردم درباره موضوعات مربوطه است. در حالی که در کشورهای توسعه یافته مراکز مختلفی وظیفه رصد افکارعمومی و نحوه نگرش جامعه به موضوعات محیط زیستی را برعهده دارند، در کشور ما این امر کاملا مغفول مانده است.