‍ ✅دعوت به ترجمه:. آب و مهاجرت، و چگونگی ارتباط آنها

‍ ✅دعوت به ترجمه :
آب و مهاجرت، و چگونگی ارتباط آنها

@sahatzist

🔸عنوان گزارش: Water, migration and how they are interlinked


🖊نویسندگان: Anders Jägerskog و Ashok Swain

نهاد تهیه‌کننده: مؤسسه بین‌المللی آب (SIWI)
تاریخ انتشار: ۲۰۱۶
تعداد صفحات: ۱۲

شرح مختصر:

🔸گزارشی که در زیر می خوانید توسط موسسه بین المللی آب در ارتباط با رابطه مکانیزم های همبستگی بین دو متغیر "کمبود منابع آب شیرین" و "مهاجرت های گسترده " و پیامدهای این رابطه همبستگی نگاشته شده است. این گزارش که بخشی از ان به تحلیل منازعه سوریه به قلم نوشین مقدم است به زبان انگلیسی بوده و به فارسی ترجمه نشده است. لذا از کسانی که فرصت و دغدغه "مسئله آب " را دارند دعوت می کنیم تا این گزارش را به فارسی برگردانند. منبع تهیه این گزارش برای بازنشر در کانال ساحت زیست «تارنمای اندیشکده تدبیر آب ایران»می باشد.
ساحت زیست

🔻در شرایطی که شاهد بزرگترین هجوم پناهندگان از زمان جنگ جهانی دوم هستیم، و بحران‌ آب در اجلاس جهانی اقتصاد در گزارش ریسک‌های جهانی سال ۲۰۱۶ ، مهم‌ترین دغدغه دهه آتی شمرده می‌شود، درک روابط میان آب و مهاجرت در سطح گسترده‌ای اهمیت یافته است. بر این اساس، محققان و سیاست‌گذاران به طور فزاینده‌ای در پی توضیح مهاجرت و هجوم پناهجویان از منظر کمیابی آب - که در اثر تغییر اقلیم استمرار می‌یابد- برآمده‌اند.
@sahatzist
🔻در گذشته تاریخ، مهاجرت و آب با کوچ‌نشینان و شبانان در جستجوی آب و غذا برای حیوانات خود ارتباط داشت.کوچ‌نشینان قاره افریقا، خاورمیانه و آسیا غالباً در جایی اقامت می‌گزیدند که می‌توانستند معاش خود را برآورده سازند و بر این اساس جابجا می‌شدند. بحث‌های امروزین درباره این موضوع تلاش می‌کند روابط میان کمیابی آب (که شامل نوسان طبیعی است)، مهاجرت (و هجوم پناهجویان)، و تعارض را دریابد. در این نوشتار استدلال می‌شود که نباید برای استخراج جمع‌بندی،‌ از نظر روابط علت و معلولی در این زمینه شتابزده عمل کرد. به بیانی دیگر، پاسخ به این قبیل پرسش‌های پیچیده، نیازمند تحلیل عمیق‌تری است. موجودی آب شیرین نیز از برآوردن تقاضای فزاینده در بیشتر بخش‌های آسیا، افریقا و خاورمیانه عقب افتاده است. نزدیک به دو میلیون انسان در جهان به آب سالم دسترسی ندارند و بیش از دو میلیون از امکانات کافی دفع بهداشتی فاضلاب محرومند.

🔻از بین‌رفتن معاش به سبب کمیابی فزاینده آب و نوسان اقلیم می‌تواند تأثیرپذیرفتگان را به مهاجرت وادارد. علاوه بر این، کمیابی آب، به سبب تغییر اقلیم به مسئله‌ای بسیار مشکل‌آفرین‌تر تبدیل می‌شود (برای نمونه از طریق نوسان افزایش‌یافته جریان و آسیب‌پذیری ناشی از آن). تغییر اقلیم ممکن است به طور بالقوه الگوهای بارندگی را نیز تغییر دهد، که ممکن است به بروز سیل بیشتر، خشکسالی، و فرسایش خاک در مناطق استوایی و خشک جهان شود.
لینک دانلود گزارش
@sahatzist
ساحت زیست