هر دو از یک چیز حرف می‌زنند!

هر دو از یک چیز حرف می زنند!
@sahatzist
1️⃣رئیس سازمان ملی انرژی آمریکا در اظهارنظری جنجال برانگیز گفته افزایش استفاده از سوخت‌های فسیلی در آفریقا می‌تواند حتی در پیشگیری از موارد آزار جنسی هم "موثر واقع شود".

🔹آقای پری که روز جمعه در واشنگتن پایتخت آمریکا سخن می‌گفت تاکید کرده هنگامی که در اتاق یا مکانی چراغ برق روشن می‌شود و "فضا را روشن" می‌کند "این نور" می‌تواند به "بیداری اخلاقی" کمک کند و از این جهت به پیش‌گیری از روی دادن آزار و اذیت‌های جنسی و تجاوز کمک کند.

🔹آقای پری که رسانه‌های آمریکا فهرستی از "گاف‌های" او را بارها منتشر کرده‌اند از مخالفان جدی پدیده گرمایش زمین است. بی بی سی -یکشنبه 14 شهریور 1396
@sahatzist
2️⃣دشمن بخشی از خشکسالی ایران را مدیریت می‌کند
پاسخ رئیس جمهور به نمایندگان مجلس

احمدی نژاد با اعلام اینکه کشور درگیر مسئله خشکسالی است، گفت: بخشی از این خشکسالی غیرعمدی و به دلیل ایجاد صنعت بوده و بخشی هم عمدی است و دشمن با تخلیه ابرهایی که به سمت کشور می‌‌آید، یک جنگ نامتعادل انسانی به پا کرده است.خبرگزاری مهر-جمعه ۲۴ شهریور ۱۳۹۱
@sahatzist
🔴🔴🔴هردوی این حضرات رویکرد یکسانی به مساله تغییرات اقلیمی دارند. یعنی اولی آن را از اساس قبول ندارد و دومی بخشی از آن را محصول دشمن می داند، اما در نهایت هر دو حاضر نیستند تا تصمیمات کلان گره خورده در منافع کمپانی های نفتی و بازی های سیاسی را بخشی از مشکل بدانند که باید حل شود. سیاست های دولت پاک دستان درباره محیط زیست به قول یکی از دوستان سیاست "ژله ای " بوده است! به این معنی که محیط زیست مثل ژله سفره ها می تواند به رنگین شدن سیاست ها و تزئین آنها کمک کند اما به هیچ وجه "چیز " اولویت دار و ضروری ای نیست و می تو ان به راحتی آن را حذف کرد.
@sahatzist
احمدی نژاد خشکسالی را "پیامد اجتناب ناپذیر صنعت " می داند و به راحتی از آن عبور می کند. اما نمی گوید چه الزام منطقی ای بین صنعت و خشکسالی وجود دارد و چرا چنین شده؟ او هیچ وقت بیان نکرد چه کسانی از این صنعتی که هورالعظیم را برای استخراج نفت بیشتر خشک کرد سود بردند؟ آیا بر فرض اولویت صنعت بر محیط زیست سود حاصل از صنعت سر سفره مردم رفت یا از جیب امثال خاوری و بابک زنجانی در آورد یا صرف خرید دکل هایی شد که گم شد؟!
تجربه تاریخی نشان داده آنها که صنعت را مقدم بر محیط زیست می دانند نه به فکر اشتغال و تولید و بهبودی وضعیت اقتصادی مردم_جدا از اینکه آیا ارتقااقتصاد بدون هوا و آب سالم اصولا ارتقاء محسوب می شود یانه_بلکه بیشتر به دنبال منافع صاحبان صنایع و صاحبان قدرت هستند و در نهایت هم عموم مردم سودی از سیاست های اقتصادی این افراد نخواهند برد و داستان با دو گروه پایان می یابد:
مردمی فقیر با مشکلات زیست محیط فراوان که اندک دارایی خود را صرف مخارج سنگین پزشکی می کنند و عده قلیلی فوق ثروتمند که به راحتی از مشکلات محیط زیستی با مهاجرت به مناطق خوش و آب و هوا و در اختیار داشتن امکانات پزشکی فراوان فرار می کنند.

با توجه به سیاست ها و حرف های مضحکانه رئیس سازمان ملی انرژی آمریکا احتمالا باید منتظر باشیم تا به زودی فساد ها و اختلاس های و دکل دزدی های کمپانی های نفتی آمریکا نیز برملا شود.
@sahatzist
ساحت زیست

http://uupload.ir/files/qwh_untitledقاقاقا.png