🔴آیا بزرگ نمایی شکار پرندگان فریدونکنار نوعی سانتی مانتالیسم محیط زیستی است؟

🔴آیا بزرگ نمایی شکار پرندگان فریدونکنار نوعی سانتی مانتالیسم محیط زیستی است؟

🔴آیا این همه هیاهو برای شکار چندپرنده مهاجر در فریدونکنار در برابر مشکلات فراوان اقتصادی و سیاسی ایران مثل بیکاری، سرخوردگی سیاسی، نابسامانی اقتصادی خانواده ها، اعتیاد، طلاق و فقر، پایین آمدن سن فحشا، رها شدن زیست جنسی ایرانیان، آلودگی هوا و آب و خاک ، پدیده ریزگردها و خشکسالی و دهها مصیبت دیگر ارزشی دارد؟ یا شاید تنها شلوغ کاری معدودی از افراد طبقه متوسط است که سعی می کنند برای خود هدف معناداری در زندگی پیدا کنند و هویت خود را از این طریق بازتعریف کنند؟ آیا این نوعی سانتی مانتالیسم محیط زیستی نیست؟
@sahatzist
🔴اصلا فرض کنیم همه این پرندگان هم منقرض شدند همانند بسیاری از حیواناتی که قبل از پیدایش انسان هموساپینس منقرض شده بودند و هیچ اثر مخربی هم بر حیات انسان نگذاشتند گویا اصلا از اساس هیچ وقت در زمین وجود نداشته اند.

🔴الیزابت کولبرت از تارنمای وکس سعی دارد به این پرسش پاسخ دهد که آیا اصولا انقراض یک گونه جانوری می تواند تبعات اقتصادی داشته باشد یا ارزش این را دارد که مایه نگرانی انسان باشد؟ متن کامل این مطلب را با رفتن روی INSTANT VIEW بخوانید و آن را برای علاقه مندان به مباحث زیست محیطی و تغییر اقلیم بفرستید.
@sahatzist
✅چرا باید انقراض یک گونه برای ما مهم باشد؟ وقتی جان خود انسان‌ها در خطر است، این‌همه تلاش برای حفظ مثلاً یک گونۀ خاص وزغ چه اهمیتی دارد؟ الیزابت کولبرت این مسئله را با یک مثال توضیح می‌دهد: انقراض گونه‌ها، مثل آتش‌زدن کتابخانه‌هاست. هر گونهْ شیوه‌های منحصربه‌فرد خود را برای بقا دارد، شیوه‌هایی که چه بسا برای حفظ جان خود ما حیاتی باشد. پس وقتی حذف شوند، توانایی بالقوۀ ما برای زنده‌ماندن کاهش می‌یابد.
@sahatzist
ساحت زیست
برای خواندن متن کامل روی INSTANT VIEW بروید.👇

نکته: برای دسترسی به لینک زیر با رایانه از فیلتر شکن استفاده کنید اما در صورتی که از تلفن همراه استفاده می کنید نیازی به فیلترشکن ندارید.
ساحت زیست
@sahatzist

https://goo.gl/7DVVTW