☑️ فوری - مهم

☑️ فوری - مهم

( قالیباف در موضعی ضد علمی و ضد محیط زیستی، ضمن بی اعتنایی آشکار به مردم خوزستان ، لرستان و چهارمحال بختیاری از برنامه خود برای انتقال هرچه بیشتر آب از سرشاخه های رودخانه های خرسان، کارون و دز خبر داد! ، قالیباف در برنامه های انتخاباتی خود #طبس را در صف انتقال آب کارون قرار داد )


🔵🔵🔵 محمد درویش کنشگر محیط زیست و مدیر کل دفتر مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست :

فعالان محیط زیست با برنامه #قالیباف درباره انتقال آب بین حوضه ای مخالفند


یک عضو هیات علمی موسسه تحقیقات جنگلها و منابع طبیعی کشور گفت: از آنجا که انتقال آب بین حوضه ای یکی از پر هزینه ترین نوع مدیریت آب در جهان است، کاندیداهای ریاست جمهوری نباید تاکید غیرعلمی بر این نوع انتقال آب کنند و فعالان محیط زیست صحبتهای غیرعلمی قالیباف را در این زمینه، به روش علمی رد می کنند.
محمد درویش افزود: انتقال آب بین حوضه ای، از سد سازی هم پر هزینه تر است و تنها در صورتی انجام می شود که مردم یک سرزمین دچار کمبود شدید آب شرب شوند.
وی ادامه داد: در انتقال آب چهارمحال و بختیاری به اصفهان شاهد این امر هستیم که انتقال آب برای شرب نیست بلکه برای صنعت و کشاورزی است.
این عضو هیات علمی موسسه تحقیقات جنگلها و منابع طبیعی کشور تصریح کرد: انتقال آب غیرعلمی از سرشاخه های کارون و خرسان و دز، به قیمت تخریب محیط زیست خوزستان و چهارمحال و بختیاری و لرستان تمام می شود.
درویش تاکید کرد: در حال حاضر آورد زاینده رود برای اصفهان سالانه 800 متر مکعب است درصورتیکه مصرف آب شرب این استان تنها 400 مترمکعب در سال است. پس آب زاینده رود برای شرب اصفهان کافی است ولی متأسفانه باید گفت نصف آورد زاینده رود تنها صرف ذوب آهن و فولاد این استان می شود.
وی گفت: تمرکز صنعتی و کشاورزی در اولویت های برنامه ای اصفهان و مهاجر پذیر بودن این استان، آن را با چالش مواجه کرده است.
وی ادامه داد: انتقال آب از سرشاخه های کارون و خرسان و دز، تنها یک مسکن برای استان های مقصد است. در صورتیکه خطرهای زیادی برای چهارمحال و بختیاری و خوزستان و لرستان دارد. بنابراین قالیباف باید در برنامه های زیست محیط خود و سخنانش در این مورد توجه و تجدیدنظر کند.


🔹همه با هم برای برای نجات رودخانه های ایران به صدای پای آب بپیوندیم ⬇️⬇️

@sedayepayeab1