رهبر انقلابی سایق، مردم آسیب دیده و طرفداران محیط زیست را «ضدانقلاب» و «ضد توسعه» می‌خواند!

رهبر انقلابی سایق، مردم آسیب دیده و طرفداران محیط زیست را "ضدانقلاب" و "ضد توسعه " می خواند!

@sahatzist
✅بنا به گزارش گاردین رهبر سابق انقلاب نیکاراگوئه به تازگی "پویشی سراسری" را شروع کرده است با این تفاوت که این پویش نه در جهت رفاه همه مردم بلکه در جهت منافع عده ای از مردم است و نام این پویش " پویش آزار" نام دارد! در حقیقت این یک ضد پویش بر علیه مردمی است که مخالف ساخت کانال بحث برانگیزی هستند که باعث آوارگی ده ها هزار نفر از مردم محلی خواهد شد.
@sahatzist
✅نقشه ساخت این کانال 50 میلیارد دلاری چنان موجی از خشم و نفرت در جامعه نیکاراگویه ایجاد کرده است که از زمان ناآرامی های داخلی بین ساندنیست های انقلابی و کنتراهای طرفدار غرب تا کنون در این کشور تکرار نشده است.
@sahatzist
✅منتقدان ساخت کانال معتقدند برای ساخت این کانال مطالعات و ارزیابی های زیست محیط لحاظ نشده و قوانین برای تسریع در انجام ان دستکاری شده است .
@sahatzist
✅در همین حال سازمان عفو بین الملل معتقد است چهارچوب های در نظر گرفته شده برای ساخت این کانال چنان شکننده و ابهام آمیزند که به تنهایی می توانند کاتالوگی کامل از نقض قوانین حقوق بشر به شمار آیند!
@sahatzist
✅رهبر سابق انقلاب نیکارگوئه متهم شده است که حق حاکمیت سیاسی بر بخش بزرگی از کشور را در ازای ساخت این کانال به چینی ها داده است.
@sahatzist
✅اما ارتگا برای مقابله با اتهامات منتقدین قرارداد ساخت کانال را "فاز دوم انقلاب "نامیده است و متهمین را ضد انقلاب و ضد توسعه معرفی می کند.
@sahatzist
✅یکی از رهبران معرضین و فعالین حقوق بشری نیکاراگوئه معتقد است " به نظر می رسد ارتگا برای رسیدن به این ابر پروژه حاضر به دست زدن به هر کاری است. اما این کانال به هیچ وجه مفید نیست. پروژه ای احمقانه است که جنگل های بارانی و منابع آبی و ساکنین بومی و محیط زیست کشور را نابود می کند و ساخت آن می تواند یک جرم محیط زیستی تلقی شود"
@sahatzist
🔵در همه کشورهای دنیا افرادی هستند که با تفکرات سازه محور به ظاهر قصد خدمت به مردم خود را دارند و چنان در این زمینه راه افراط پیش می برند که حاضرند منتقدین و مخالفین خود را به انواع و اقسام تهمت ها مثل ضد ارزش های مستقر و ضد انقلابی و ضد توسعه متهم کنند. در ایران پس از جنگ و دوران سازندگی و اصلاحات و پاک دستی نیز هیچ کس جرات نداشت تا دربرابر طرح های هرروز سد سازی که بیشتر جیب شرکت های پیمانکار و خصولتی را پر می کرد تا اینکه به نفع مردم عادی باشد ، مقاومت و اعتراض کند. حالا امروز که اثرات این "توسعه بیمارگونه " مشخص شده و کشور ایران بنا به اکثر پیش بینی ها دارد به آستانه مرزهای بحران می رسد ، همان سد سازان سابق برای حل مشکلات دوباره دست به کار شده اند و می خواهند این بار مشکلات به وجود آمده از سد سازی را با پروزه های بزرگ انتقال آب جبران کنند!
اگرچه نقد دولت حسن روحانی دست کم منجر به اتهاماتی مثل ضد انقلاب نخواهد شد اما خود ایشان نیز گویا گوش شنوایی برای توجه به مطالبات زیست محیطی مردم از کابینه ندارد. در حالی که سبزهای ایران مخالف قرار گرفتن کسانی مثل عیسی کلانتری درپست ریاست سازمان محیط زیست هستند و اشخاصی چون دکتر #محمدفاضلی را برای این کار پیشنهاد می کنند اما شایعات حکایت از انتخاب عیسی کلانتری یا اشخاصی با سوابق نه چندان مطلبوب دارد. گویا محیط زیست گرایان ایران نه تنها باید حضور اشخاصی مثل بیطرف و حجتی را تحمل کنند بلکه دست کم نمی توانند شاهد حضور افراد ذی صلاح در پست ریاست سازمان متولی محیط زیست باشند.
@sahatzist
#محمد_فاضلی
ساحت زیست

برگردان به فارسی :#ایمان_معمار

http://uupload.ir/files/86z_5184.jpg

برای خواندن اصل مقاله گاردین می توانید از لینک زیر استفاده کنید.👇