بی بی سی لحظاتی پیش گزارشی درباه تخلفات خودروسازی فولکس واگن منتشر کرد که مربوط به ورود وزارت دادگستری آمریکا به پرونده این شرکت د

بی بی سی لحظاتی پیش گزارشی درباه تخلفات خودروسازی فولکس واگن منتشر کرد که مربوط به ورود وزارت دادگستری آمریکا به پرونده این شرکت در ارتباط با تقلب در تست های میزان آلودگی خودروهای این برند می باشد.
این در حالی است که هنوز هیچ جواب روشن و قطعی درباره حذف قطعه کاتالیست که میزان آلایندگی خودروها را تا یک هشتم کاهش می دهد، از طرف شرکت های محترم خودروساز داخلی ارائه نشده و از آن بدتر هیچ مدعی اعم مدعی العموم و بخش خصوصی برای ورود به این معضل داوطلب نشده ، تا حداقل روشن شود این قضیه تا چه حد صحت دارد و اگر طبق روایت های مختلف صحت دارد چه کسی باید ضررهای مالی و جانی وارده را جبران کند؟ به نظر می رسد وقتی قوه قضاییه در ایران علاقه ای به ورود به پرونده های این چنینی ندارد باید به تشکل های مردمی امید بست و تا حد ممکن نسبت به تقویت آن ها از طریق مشارکت های مدنی اقدام نمود. واگذاری میدان به خودروسازان به بهانه ناکارآمدی قوه قضاییه توجیهی ناپذیرفتنی است.
مبلغ جریمه والکس واگن با توجه به هر دلار آمریکا برابر سه هزار و نهصد تومان رقمی کمتر هفده هزار میلیارد تومان می باشد.
@sahatzist

🔻شرکت فولکس واگن در مقابل سه اتهام اعمال مجرمانه در آمریکا اقرار به گناه کرده و گفته است جریمه ای به ارزش ۴.۳ میلیارد دلار خواهد پرداخت.
این اتهامات به تقلب در تست های میزان آلودگی خودروهای این شرکت مربوط می شود.
🔹لورتا لینچ وزیر دادگستری آمریکا گفت فولکس واگن برای سرپوش گذاشتن بر اقداماتش ابتدا آنها را تکذیب کرد و بعد در مورد آنها دروغ گفت.
او افزود که این یکی از بزرگترین جریمه ها در ارتباط با آلودگی هواست که اعمال می شود.
🔹شش مدیر فولکس واگن به اتهام ایفای نقش در آن تقلب تحت پیگرد هستند.

@sahatzist

http://u1.img7.ir/jP2AQ.jpg