کاش بشود فراموش نکنیم اما ببخشیم!.. روزهای استرس و بغض و کینه و خون

کاش بشود فراموش نکنیم اما ببخشیم!

امروز هشت سال از آن روز جهنمی که نتایج انتخابات را اعلام کردند گذشت. روزهای استرس و بغض و کینه و خون.چشم های سرخ،یکی از اشک آور و یکی از غم. بهت از خبر کشته شدن کسانی که مثل خودمان بودند. تا دیروزش داشتند زندگی خودشان را می کردند، درس می خواندند، عاشق بچه های محل یا همکلاسی هایشان می شدند ، شاید بعضی شان شکست عشقی می خوردند و حتی گاهی هم به خودکشی فکر می کردند. اما احتمالا هیچ وقت هیچ کدامشان تصور نمی کردند یک روز باید در خیابان های تهران و یا شهری دیگر و به خاطر آنچه فتنه خوانده می شود، کشته شوند.
@sahatzist
به راستی که فتنه بود. هفت سر و هفتاد آتش. پیوند های اجتماعی بسیاری در جامعه گسیخته شد. همسایه از همسایه کینه به دل می گرفت و پدر از پسر و عاشق از معشوق راهشان را جدا می کردند. و همه این ها به خاطر عده ای سیاستمدار بود که یا تعفن پاک دستی مالی شان دیگر از توان تحمل خارج شد و به زندان رفتند و یا ملقب به انحرافی شدند و خود را دار و درخت تصور کردند و یا با تمسخر انتخابات رای های باطله به صندوق انداختند و مضحکه عام و خاص شدند.
کاش دست کم این همه خون ریخته شده و آسیب های رسیده به ملت ایران بر سر شخصی ارزشمندتر و بزرگ تر بود .
@sahatzist
اصلا کاش هزینه و آسیبی در کار نبود. کاش در جشن پیروزی فوتبال دیشب توی خیابان های امیر آباد ندا هم مطالبه گر حضور زنان در ورزشگاه بود و سهراب با مادرش پرچم ایران به دست داشتند داشتند توی ماشینشان گرد میدان آزادی بوق بوق می کردند و می چرخیدند.حتی احمدی نژاد و مشایی و بقایی هم سه نفری توی میدان نارمک برای مردم دست تکان می دادند و محصورین هم فرصت تماشای فوتبال دیشب را از خود استادیوم پیدا می کردند. کاش همه آن بسیجیان و نیروهای امنیتی و نظامی که گفته می شود کشته شدند یا آسیب دیدند دیشب در کنار مردم حافظ خوشحالی ملت از شر داعشیان بودند. کاش می شد این دکمه لعنتی را به عقب زد . اما نمی شود.
باید به آینده فکر کرد. آینده ای که شاید بتوان فراموش کرد. آینده ای که بشود آنها را که دشمن می پنداریم ببخشیم حتی اگر آنها همچنان ما را دشمن فرض کنند. البته که کار سختی است اما پیامدهایش باور نکردنی است. کافی است به نتایج تصمیم گاندی و ماندلا فکر کنیم و اوضاع امروز هند و آفریقای جنوبی را با دیگر کشورها مقایسه کنیم.
@sahatzist
به نظر می رسد ما یک حق انتخاب بیشتر نداریم. آنچه در سال 88 بر ملت ر ساختارسیاسی کشور رفت را فراموش نکنیم و از آن درس بگیریم . اما یکدیگر را ببخشیم و تنها به آینده فکر کنیم. آینده ای که در آن ساختار قدرت، قدر اعتماد مردم به صندوق های رای را می داند و مردم نیز همه اختلافات سیاسی و قومی و فرهنگی و زبانی و اقتصادی، خودشان را تنها از طریق صندوق های رای حل خواهند کرد.

#ایمان_معمار
@sahatzist
ساحت زیست

http://uupload.ir/files/7194_images_(2).jpg