🌎کمیته محیط زیست شورای تهران و فعال دانشجویی سابق

🌎کمیته محیط زیست شورای تهران و فعال دانشجویی سابق
@sahatzist
علی پیرحسین لو، مشاور معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در امور اجتماعی، فرهنگی و اطلاع‌رسانی اعلام کرده است که مجید توکلی فعال سابق دانشجویی در کمیته محیط زیست شورای شهر تهران راهکارهای خود را بر اساس تجربه مکزیکوسیتی درباره آلودگی هوای تهران ارائه کرده است. در این باره چند نکته قابل تذکر است.

🔸استفاده از تجارب افراد با هر گرایش سیاسی مصداق شایسته سالاری است. اما همان طور که اولویت "تعهد بر تخصص" منجر به اولویت دورویی و تظاهر و در نهایت ناکارآمدی و فساد گسترده در جامعه می شود، اولویت گرایش سیاسی بر تخصص نیز می تواند همین بلا را مضاعف کند.
آیا مجید توکلی چهره ای شناخته شده در امر مبارزه با آلودگی هواست و اساتید و فعالین و سازمان های مردم نهادی که سالهاست در این زمینه خون دل خورده اند و فعالیت گسترده داشته اند کمتر از مجید توکلی لیاقت حضور و شرکت در جلسات کمیته محیط زیست شورای شهر را دارند؟
@sahatzist
🔸اگر چه در جوامعی با ساختارهای حکمرانی چون ایران هر پدیده ای، امری سیاسی است اما دمیدن بر آتش این دوقطبی ها و چالش های تمام نشدنی جز تعمیق ناکارآمدی چه کارکرد دیگری دارد؟ وقتی نه مجید توکلی خود را دغدغه مند مسائل زیست محیطی و ذیل عنوان فعال و کارشناس محیط زیست تعریف می کند و نه فعالین محیط زیست، چرا باید کمیته محیط زیست شهر تهران ایشان را در این زمینه صاحب تجربه و تخصص بداند؟ این کار جز ایجاد حاشیه های سیاسی چه ثمر دیگری برای مردم خسته از آلودگی هوای تهران دارد؟

🔸بدیهی است اگر مجید توکلی جزو لایق ترین های حوزه ای بود که برای آن به شورای شهر دعوت شده بود، انتقادی به حضور ایشان علی رغم گذشته سیاسی قبلی وارد نبود. اما می دانیم که چنین نیست. از قضا مدتی است که شایعه حضور آسیه باکری فرزند شهید باکری بر ریاست امور بانوان شهرداری تهران بدون هیچ گونه تجربه و مدرک و تخصص تحصیلی مرتبط شنیده میشود. امیدواریم که چنین موارد و اخباری سریعا متوقف شود و "اولویت تخصص بر گرایشات سیاسی و تعلقات ایدئولوژیک" در دستور کار قرار بگیرد.
ایمان معمار
@sahatzist

http://uupload.ir/files/uavd_untitled.png