دکتر عباس وریج کاظمی در صفحه ایسنتاگرام خود مطلبی به این عنوان نوشته است:

دکتر عباس وریج کاظمی در صفحه ایسنتاگرام خود مطلبی به این عنوان نوشته است :
@sahatzist
جامعه ای که حساسیتهای خود را از دست بدهد صفحه های اینستاگرامیش پر میشود از موضوعات تکراری و رویدادهای کلیشه ای. صفحات پر میشود از انواع چالشها پر می شود از شادی ها، سوگواریها و نگرانیهای تکراری. جامعه ای که حساسیتش را از دست بدهد دیگر به رنج و مکنت مرد گوشه خیابان فکر نمی کند، دیگر به زن دستفروش داخل مترو نگاه نمی کند. دیگر اساسا کودک خیابانی در بهترین حالت تنها موضوع ترحم برای او می شود.
در صفحه تبلیغات(سمت راست) بانک ملت آمده است که جایزه ملت در راه است. اما این مرد گوشه خیابان ،بخشی از ملت نیست، آن دستفروس ملت نیست،آن کارتن خواب ملت نیست، کودک کار ملت نیست و... پس ملت کیست؟ آیا تشابهی میان سیاستهای سیاسی رسمی کشور و سیستم اقتصادی آن از تعریف ملت نمی بینید؟
@sahatzist
🔴به نظر می رسد صحبت های دکتر کاظمی را می توان عینا به موضوعات محیط زیستی هم تعمیم داد. بالا بردن حساسیت جامعه نسبت به موضوعات محیط زیستی یکی از اهداف فعالین محیط زیستی است ، زیرا افزایش آستانه واکنش اخلاقی جامعه نسبت به مصائب زیست محیطی و ساخت دستگاه اخلاقی متناسب با آن به معنی این است که نه تنها آسیب رسانی به طبیعت کاهش پیدا خواهد کرد بلکه اخلاقیات معطوف به انسان نیز بهبود چشمگیری خواهد یافت.در صورت فراگیر شدن هستی شناختی ای که حرمت حیات یک بوته کوچک را ضروری می داند هیچ دستگاه فکری مبتنی بر ترور و حذف توانایی رشد نخواهد یافت.
ساحت زیست
@sahatzist

http://uupload.ir/files/vpmq_ساحت_زیست_333.jpg