🔴سیب زمینی، سد، سیل، استیک!

🔴سیب زمینی، سد، سیل، استیک!

🔴سیب زمینی، سد، سیل، استیک!
@sahatzist
🔸سال های سال به بهانه خودکفائی در کشاورزی و تامین امنیت غذایی و عدم وابستگی به کشورهای دیگر جنگل ها را تبدیل به زمین کشاورزی کردیم. برای خودکفائی در تولید گوشت دامداران را تشویق به چرای در مراتع کردیم و این مراتع بعد از مدتی در اثر فرسایش تبدیل به بیایان شدند.

🔸صدهاهزار چاه عمیق زدیم و با مکیدن خون زمین سفره های آب زیرزمینی را خشک کردیم تا در آن هندوانه یا محصولات غذایی استراتژیک مثل سیب زمینی و پیاز بکاریم.

🔸 صدها سد احداث کردیم که هم جانمائی بسیاری از آن ها اشتباه است و هم اساسا بیشتر از ظرفیت آبی کشور است و تنها نفع آن به پیمانکاران و مافیای سدسازی کشور رسیده است. جالا نتیجه؟

🔸سدهای ما نتوانستند مانع آسیب رساندن سیل به جان و مال مردم شوند و در تلفیق با مدیریت بحران کمدی و فانتزی چنین صحنه ای مضحکی از مدیریت بحران پدید آوردند.

🔸چاه های عمیق ما و آن همه زمین کشاورزی نتوانستند حتی قیمت کالائی ابتدائی مثل سیب زمین و پیاز را در حد توان مردم نگه دارند و تورم ارزاق عمومی و اساسی به چنین وضعیتی رسیده است. سود خودکفائی در مصرف گوشت به جیب صادرکنندگان قانونی و قاچاقچی رفته و ضرر و بیابان زائی ها نصیب مردم شده است.

🔸تجربه سیل اخیر و کمبود کالاهای اساسی مورد نیاز مردم نشان می دهند در پشت فرمایشات آنها که محیط زیست را در برابر توسعه قرار می دهند و دم از خودکفائی در تولید مواد غذائی بدون در نظر گرفتن تاب آوری های اکولوژیک زمین می زنند و یا سدسازی را مقدم بر حفظ اکوسیستم منطقه می دانند، منافع بزرگی پنهان شده است که در مواقعی چنین بحرانی عیان می شود. دم خروس سودهای کلان اقتصادی در چنین لحظاتی آشکار می گردد و کذب بودن قسم حضرت عباس بزرگواران تکنوکرات و قاچاقچی و سدساز این جا معلو می گردد.

🔸آنچیزی که باعث خودکفائی در تولید ارزاق عمومی مردم می شود و امنیت غذائی ایرانیان را تامین می کند، آنچیزی که در بحران هایی چون سیل و زلزله باعث به وجود آمدن کمترین خسارت به مردم می شود، نه تخریب محیط زیست به بهانه توسعه ای چنین فشل و ویترینی و به دردنخور، بلکه کارآمدی و شایسته سالاری و پاک دستی مدیران است.

ساحت زیست
@sahatzist