جرم لطیف، جرم خشن دارد؟. ✍محمود کاتبی

جِرمِ لطیف ، جُرمِ خشن دارد؟
✍محمود کاتبی

🔰فعلا درتوان اندیشه ای خود نمیبینم که درباره ی چگونگی خلقت موجودی لطیف، زیبا، جذاب،آرامبخش و پراز احساس ، اظهارنظرکنم ، اما تعجب میکنم از اینکه چرا نگاه به (زن) تا این اندازه پوپولیستی و سطحی نگر مورد ارزیابی قرارمیگیرد ؟

🔰چرا و براساس کدام منطق ، موجودی به نام (زن) میبایست پاسخگوی انتظاراتی باشد که هیچ نقشی آگاهانه در نتایجی که برآن مترتب میگردد بر عهده اش نیست.

🔰نوزادی ، کودکی ، نوجوانی، جوانی، و تا قبل از ازدواج تابع شرایط خانواده ی نَسَبَی....و بعدش تمکین از خانواده ی سَبَبی ،

🔰جای تعجب است موجودی را که نیمه فعال اجتماع است و دستکم میبایست در رینگ مبارزه زندگی، از حقوق مساوی با حریف (مرد) برخوردارباشد ، دریک تبانی بی رحمانه به گوشه رینگ انداخته میشود.

🔰 به راستی آیا (زن) به تنهایی باید پاسخگوی شرایطی باشد که جامعه ی مردان ، برایش تدارک میبیند؟ پس نقش ( مرد) در مواجهه با شرایط مشترک فیمابین چگونه خواهدبود؟

🔰صرف نظر از محدودیت در فضای اجتماعی در بخشی از جوامع برای زنان، به نظرمیرسد این قشر مظلوم، حتی در محدوده های همچون خانواده ، ورزش ، هنر وسایر موارد مشابه ، علاوه براینکه قادر به ارایه واظهاروجود کامل نیست بلکه احتمالا پاسخگوی ضریب خطای برخی از مردان نیز هست......

🔰یاد آوری میکنم همچنانکه اعتقاد و باورهای دینی و مذهبی که امری کاملا فطری هستند استناد به فرمان خداوند مبنی بر رعایت عدالت در خلقت موجودات دارد گواه این مدعا هست که همه انسانها در مقابل خداوند یکسان هستند و تنها برتری بین ایشان به تقوی و پاکیزگی هرشخص برمیگردد،

🔰بنابراین لازمه نگاه مشکوک به عملکرد هر انسان اعم از مرد یا زن را نباید به فیزیک جسمانی آن موجود ارتباط داد.بلکه اصولا شایسته است که نگاه مشکوک به برق نگاه مثبت و خوشبینانه تغییر وضعیت داده و با تقسیم وظایف ، مسولیت پذیری در حوزه های خانوادگی و اجتماعی را بین زنان و مردان به صورت کاملا منطقی و علمی نهادینه کرد.

@sociology_of_sport