با افزایش جمعیت و تبدیل مناطق روستایی به شهری و صنعتی و تغییر در نوع کاربری‌های زمین، در اغلب نقاط دنیا رویه نابودی جنگل‌ها را می‌

با افزایش جمعیت و تبدیل مناطق روستایی به شهری و صنعتی و تغییر در نوع کاربری های زمین، در اغلب نقاط دنیا رویه نابودی جنگل ها را می توان مشاهده کرد. عواملی نظیر افزایش نیازهای بشر به منابع جنگلی، تبدیل اراضی جنگلی به اراضی شهری، احداث جاده ها، انتقال آلاینده های مختلف به مناطق جنگلی و ... باعث تهدید جنگل ها می شود.

تبدیل جنگل ها به زمین های کشاورزی، احداث جاده های ارتباطی، استفاده از منابع جنگلی جهت تامین نیازهای زندگی، تخلیه زباله های شهری، عدم فرهنگ بازدید برای برای گردشگران و چرای بی رویه دام از جمله عوامل تخریب جنگل های کشور است.

از اثرات و پیامدهای تخریب جنگل ها می توان به افزایش فرسایش خاک سطحی، افزایش رسوبات رودخانه ای، کاهش تراز آب رودخانه ها، گسترش بیابان ها و حرکات شن های روان، کاهش حاصلخیزی خاک، افزایش سیلاب ، کاهش نفوذ باران در خاک سطحی و کمک به تغذیه سفره های زیرزمینی و ... اشاره کرد.

تخریب جنگل ها و حذف پوشش های گیاهی یکی ازعوامل تشدید سیلاب بوده و نفوذپذیری آب را کاهش داده و باعث می شود حجم زیادی از آب که می تواند قابل دسترسی و ذخیره کردن باشد از دسترس خارج شود.
خواهش مندیم لطفا به گوش و به هوش باشیم و قدر این منایع طبیعی رو که هر کدام در جایگاه خویش برای حفظ حیات ضروریست را بدانیم