✳️ پیرامون انتخاب شوراها ✳️. ✍🏻دکتر حسن

✳️ پیرامون انتخاب شوراها ✳️
✍🏻دکتر حسن #رشیدی
شماره 3


- شورای شهر فقط شورای شهرداری نیست و به وظایف عمرانی وشهرسازی محدود نمی شود و این امر لزوم ورود جامعه‌شناسان و سایر متخصصان حوزه های علوم انسانی را ایجاب می کند.

- جامعه شناسان که دارای تجربه مدیریتی و اجرایی باشند به علت جامعیت علمی و تخصصی امکان بهره گیری از سایر تخصص ها و از جمله مشاوران عمرانی و فنی و ... را دارا می باشند ( بالعکس آن سخت می نماید ) و لازم به ذکر قابل تامل است که جایگاه شورا جایگاه مدیریت انسانی است؛ نه مدیریت بر ساختمان، تکنولوژی و ...

- به نظر می رسد که لازم باشد با توجه به جامعیت محتوایی و علمی این رشته، جامعه‌شناسان واجد شرایط وارد عرصه شوند چه بسا که در صورت لحاظ سایر شرایط نتایج بهتری حاصل گردد؛ تا کنون مهندسان و رشته های فنی دیگر به این امر بسیار پرداخته اند و چه بسا توسعه ناموزون و بسیاری از مشکلات شهری موجود ریشه در نوع نگرش یکجانبه نگر و عملکرد آنها داشته باشد.

- کاربست نتایج کارهای علمی ( طرح های پژوهشی، کتب، مقالات و....) به تخصص اجرایی بایسته نیاز دارد و می توان گفت لایه های منفک از اندیشمندان، تئوری پردازان، مدیران و اقشار جامعه ( که هر یک نیز دارای تقسیم بندی ها و لایه های درونی هستند ) قابل ذکر است و توسعه از توانایی سیلان هدفمند افکار و عمل در بین این لایه ها حاصل می شود.

- لازم است طرحهای عملیاتی در راستای اجرایی کردن طرح های علمی - آکادمیک ( علی الخصوص در حوزه توسعه انسانی و شهری ) با توجه به شرایط اجتماعی طراحی گردد و این امر تخصص، تجربه و تعهد والایی می طلبد.

- نوع نقش آفرینی نظام سیاسی در شکل دهی و هدایت تبدیل ایده ها به عمل حائز اهمیت والایی است و به عبارتی این هدایت در تبدیل افکار و نظریه های نخبگان نظری به افکار و کنش های نخبگان اجرایی- عملیاتی بسیار با اهمیت بوده و نتیجه عینی که در جامعه شاهد آن هستیم بسیار از آن تاثیر می پذیرد.
ادامه دارد ...

#انتخابات
#شورای_شهر


🌐رسانه، شمایید
👈اگر نظرتان را جلب کرد، با دوستانتان به اشتراک بگذارید.
🌐جامعه‌شناسی علامه
https://t.me/joinchat/AAAAAD-FIxZ3dXAZ8P6lvw