🔅ستاره‌ها چطور به دستیاران بهره‌کشی و استثمار تبدیل شدند؟. 🖋 جورج مونبیوت

🔅ستاره‌ها چطور به دستیاران بهره‌کشی و استثمار تبدیل شدند؟
📌 فرهنگ ستاره‌محور، چهره مهربان ابرشرکت‌ها
🖋 جورج مونبیوت
📝 مریم نخعی

📍 امروزه که یک ستاره تلویزیونیِ به ظاهر واقعی رئیس جمهور آمریکا شده است،‌ می‌توان توافق کرد که فرهنگ ستاره‌محور فراتر از یک تفریح بی‌ضرر صرف است، چنانکه ممکن است در حقیقت جزء اساسی نظام‌های کنترل‌کننده‌ زندگی‌ ما باشد.

گسترش فرهنگ ستاره‌محور به خودی خود اتفاق نیفتاد. مدتی طولانی است که این فرهنگ را تبلیغات، بازاریابان و رسانه‌ها پرورش داده‌اند و این فرهنگ کاربردی ویژه دارد. هر چه شرکت‌ها دورادورتر و غیرشخصی‌تر می‌شوند، نیاز بیشتری به چهره‌هایی برای ارتباط با مشتریانشان دارند.

شرکت به منزله‌ بدن است و سرمایه به منزله‌ سر. اما سرمایه‌ شرکتی نه سر دارد و نه بدن. برای مردم ارتباط با نمایندگی فروش غیرمتمایزی که به یک صندوق تامینی تعلق دارد که هویت شرکتی‌اش از یک قفسه پرونده در شهر پاناما [i]تشکیل شده است، دشوار است. لذا این ماشین نیازمند ماسکی است که چهره‌ی کسی را داشته باشد که به اندازه‌ همسایه‌ی دیوار به دیوارمان او را ببینیم. سوال در مورد اینکه کیم کارداشیان برای کسب درآمد چه می‌کند بی‌معنی است. نقش او این است که ذهن ما را مشغول کند. او در نقش همسایه‌ مجازی، ما را وسوسه می‌کند تا به سود آنچه که غول ناپیدای اقتصادی به او پیشنهاد می‌دهد، کلیک کنیم.

توجه دائم به ستاره‌ها در کنار سایر چیزهایی که برای آنها ارزش قائلیم قرار نمی‌گیرد؛ بلکه جای آنها را می‌گیرد.
برای مشاهده متن کامل، دکمه Instant View را فشار دهید.👇👇👇
goo.gl/wth5P6

#اقتصاد
#فرهنگ
#جامعه

🌐جامعه‌شناسی علامه
https://t.me/joinchat/AAAAAD-FIxbY7Ab5PtgsmQ