توی فضای بیزینس حرفه‌ای میشه گفت برای هر مراسمی دستورالعملی وجود داره

توی فضای بیزینس حرفه ای میشه گفت برای هر مراسمی دستورالعملی وجود داره. یه بخشی از این دستورالعمل ها مکتوب هست و یه بخشیش رو هم مثل آداب غذا خوردن و معاشرت باید یاد گرفت. البته توی بیزینس اسکول‌های اینجا خیلی از این آداب رو یاد میدن.
در واقع وقتی میهمانی یا ایونتی قراره برپا بشه، انتخاب ساعت و عنوانش خودش کلی اطلاعات به مهمونها میده و دیگه لازم نیست کد لباس بدید و بگید کی رو با خودتون بیارید و کی رو نیارید. مثلا دیشب ما با این عنوان دعوت کردیم:

Wir möchten Sie zum Unternehmerforum in einem kleinen exklusiven Kreis einladen. 

این یعنی با لباس راحت میتونید بیاین. البته نه با جین و شلوارک 😂
وقتی هم میگی ساعت ۷ تا ۱۰ شب یعنی یه چیزی هم میدیم بخورین 😂
البته توی مهمونی های کاری خبری از شام های مفصل و ... نیست. نوشیدنی های الکلی قوی هم سرو نمیشه. آب، نوشابه، آب میوه و شامپاین.
غذا هم لیوانهای سالاد و دسر و اسنکهای کوچیک که بشه راحت دست گرفت و خورد.
حتما هم باید حواستون باشه که توی منوتون برای گیاهخواران هم چیزی کم نزاشته باشید. چون اینجا مده خانمها گیاهخوار میشن 🤪
وقتی ۳۰ نفر دعوت میکنید، باید برای حداقل ۶۰ نفر تدارک ببینید. چون معمولا یک خانم توی مهمونی های شب به عنوان همراه هست.
البته این باز خودش بستگی به مهمونی شما داره. اگه برنامه رو فشرده و وسط هفته گذاشته باشید، منشی یا دستیار به عنوان همراه میاد و اگه آخر هفته باشه بنا به سن و سال و شرایطشون: همسر، دختر یا دوست دخترشون رو میارن.
خودتون در هر شرایط باید کت و شلوار یا کت و دامن بپوشید. عطر و ادکلن تند نزده باشید. آرایش کرده باشید و موهاتون آراسته باشه.
یه فکری هم برای جای پارک و یه نفر پارکبان بکنید. (دیشب که پایینترین مدل ماشین پورشه بود🤪 منم که با مترو😉).
معمولا مهمونی ها بیشتر از ۳ ساعت نیست و شامل چند تا سخنرانی و ارائه و بیشتر گپ و مذاکره میتونه باشه.
هر سخنرانی نباید بیشتر از نیم ساعت باشه و بعد از هر سخنرانی هم باید نیم ساعت برای خوردن و صحبت کردن باهم وقت بزارید. درواقع این نیم ساعت های خوردن و صحبت کردن بهترین قسمت مهمونی شماست و اینجاهاست که میتونید شبکه بسازید‌.
حتما روی پاورپوینت‌هاتون از قبل وقت بزارید.
بیشتر از ۱۰ تا اسلاید درست نکنید و هر اسلاید هم بیشتر از ۲،۳ خط توش ننویسید و سعی کنید با عکس و نمودار بیشتر انتقال مطلب کنید.
وقتی با یکی دارید حرف میزنید حتما منشی و دستیارتون رو دم دست داشته باشید، جوری که تا اشاره کردید بیاد جلو و اگه قراره چیزی یادداشت کنه یا چیزی بده و بگیره، وقت تلف نشه.
من پیشنهاد میکنم از یه دستیار لوکال استفاده کنید که به انگلیسی هم تسلط بالایی داشته باشه.
کارت ویزیتتون هم باید خیلی ساده و شیک باشه. عملا بعد از تیپ و ظاهر و ساعت توی دستتون این کارت ویزیت هست که از شما یک تصویر بیزینسی درست میکنه.
دیگه اینکه مراقب باشید گیر ادمهای پرچونه نیوفتید و بدون استراتژی و هدف هم صحبت نکنید.
سعی کنید توی اولین وقت استراحت و گپ، یک دور باهمه آشنا بشید و تایمهای دیگه رو بزارید برای صحبتهای بیشتر و عمیق تر. ولی همیشه مراقب باشید انقدر دیپ‌ نشید که بقیه رو از دست بدید.
در آخر اینکه خشک نباشید و زیاد هم صمیمی نشید.
خلاصه اینکه کلی چیز هست که توی هر مهمونی یاد میگیرید.
@dotDE