فرهاد قنبری:. بدبختی و خوشبختی واقعی با احساس بدبختی و خوشبختی دو مقوله متفاوت است

فرهاد قنبری:
بدبختی و خوشبختی واقعی با احساس بدبختی و خوشبختی دو مقوله متفاوت است. چیزی که برخی رسانه ها در سالهای اخیر با تمام توان در ایجاد آن تلاش می کنند " ایجاد حس بدبختی و فلاکت" و رساندن ناامیدی به حد مطلق در میان مردم ایران است، احساسی که در آن فرد از همه چیز زندگی خود احساس سرخوردگی و نفرت شدید خواهد داشت.
برخی رسانه های که سعی می کنند از ساده ترین مشاغل و امور شهرهای غربی گزارش های جذابی ارائه کنند در مواجه با جامعه ایران چیزی جز فلاکت، دزدی، شلوغی و خشونت برای به تصویر کشیدن ندارند.
این نمایش مدام فلاکت در طولانی مدت سوژه هایی افسرده، خشن، ضد اجتماعی و بی تفاوت به جامعه تولید می کند، سوژه های سرخورده ای که جوانی و زندگی خود را نابود شده احساس می کنند و تمام آمال خود را در تلاش برای مهاجرت به بهشت ساخته شده توسط رسانه ها(غرب) جستجو می کند‌.

شاخص های اقتصادی نشان می دهد وضعیت اقتصادی مردم نسبت به سال نود و دو و سالهای قبل از آن بدتر نشده است اما نظرسنجی ها و شرایط روانی حاکم بر جامعه بیانگر ناامیدی و عصبانیت شدید مردم است.(شدت این عصبانیت و ناامیدی در اعتراضات دی ماه، در برخی شعارهای کارگران مانند «درود برستمگر، مرگ بر کارگر» یا پشت کردن کشاورزان به امام جمعه در اصفهان به قابل مشاهده است)

بی شک ریشه بخش زیادی از این ناامیدی، عصبانیت و دلمردگی رسانه ها و شبکه های اجتماعی هستند.
برخی شبکه های تلویزیونی و کانال های تلگرامی مانند بختک به جان مردم افتاده اند و برای ثانیه ای هم آنها را راحت نمی گذارند.
بر اساس آمارها به طور متوسط هر ایرانی روزانه چندین ساعت از وقت خود را در شبکه های مجازی سپری می کند.
اتوپیای از دست رفته پهلوی.. دلسوزی غرب و امریکا برای شهروندان ایرانی.. نبود هیچ چشم انداز امید بخش..دست های در یک کاسه.. نژاد پاک آریایی و امثالهم همه و همه، برساخته رسانه هایی است که به عنوان واقعیت به مخاطبان عرضه می شود و بر یاس و ناامیدی بیشتر مردم می دمد‌.
@kharmagaas