فرهاد قنبری:. سلبریتی یا استاد دانشگاه

فرهاد قنبری:
سلبریتی یا استاد دانشگاه

آقای صادق زیبا کلام با استفاده از جایگاه استاد دانشگاهی رشته علوم سیاسی در دانشگاه تهران توانسته است مناظره های پی در پی ای را با تندروهای محافظه کاری مانند رسایی و کوچک زاده ترتیب دهد و با حضور دائمی در روزنامه ها و فضای مجازی به چهره ای شناخته شده در جامعه تبدیل شود.
او به واسطه سخنرانی های جنجالی و برخی موضع گیری های انتقادی به چهره محبوب بخش اعظمی از ناراضیان از وضع موجود تبدیل شده به گونه ای که به مانند خوانندگان پاپ و بازیگران سینما صدهها هزار نفر صفحات مجازی او را با شوق خاصی دنبال می کنند.
آقای زیبا کلام با استفاده از چنین موقعیتی خود را از یک چهره دانشگاهی به یک شومن تبلیغاتی غرب تقلیل داده و در صورت مواجه با هر رویدادی خود را توجیه گیر سیاست های آمریکا و اسرائیل می بیند.
آقای زیبا کلام که سالهاست علم سیاست را به برترین دانشجویان این کشور می آموزد به نظر با بدیهی ترین و ابتدایی ترین مفاهیم علم سیاست و روابط بین الملل بیگانه است و گرنه چگونه می توان اینهمه دشمنی و کینه جویی اسرائیل و امریکا علیه ایران را مشاهده کرد و دوباره اینگونه به شصت و شوی چهره خون آلود آنها مبادرت ورزید.
آقای زیبا کلام هنوز این واقعیت بدیهی را نمی دانند که وقتی اسرائیل یک دانشمند ایرانی را ترور می کند نگاه نمی کند که او منتقد وضع موجود است یا بسیجی ای که ریش و تسبیح به دست دارد (کما اینکه دکتر علیمحمدی گرایشات سیاسی اصلاح طلبی داشت) یا زمانی که پول ایران را بلوکه کرده یا هواپیمای ایرانی را بر فراز خلیج فارس سرنگون می کند نگاه نمی کند که مسافران آن چه گرایش سیاسی داشتند.
آقای زیبا کلام به عنوان کسی که تحولات سیاسی ایران معاصر تدریس می کنند شاید هنوز به علت وقوع کودتای بیست و هشت مرداد یا حوادث سیاسی قبل از آن و نقش مخرب انگلیس و امریکا اگاه نیستند.

آقای زیبا کلام درست است که در گفتار منتقد جدی محافظه کاران است، اما در عمل و نتیجه کار و کارکرد مشابهی با محافظه کاران دارد.
آقای زیبا کلام و امثال آقای رسایی و کوچک زاده در اصل دو روی یک سکه هستند که در راستای، گمراه کردن اذهان عمومی، دلسرد کردن بیشتر مردم از کشور و توجیه خوی امپریالیستی و متجاوزکارانه اسرائیل و آمریکا قدم بر می دارند.
@kharmagaas