فرهاد قنبری:

فرهاد قنبری:
جنبش مشروطه يک مسئله برای احمد کسروی و همه کسانی که روند اتفاقات را از نزدیک دنبال می کردند داشت و آن اين بود که همه کسانی که در دوره استبداد بر سرکار بودند، همان ها بازهم سررشته دار در دوره مشروطه شدند. کساني که پس از به توپ بستن مجلس به دست محمدعلي شاه از حامیان و نزدیکان او بودند و به کشتن و حبس آزاديخواهان مي پرداختند، پس از شکست محمدعلی شاه از آزاديخواهان و برافتادن او، باز بر سر کار ماندند.
در زمان رضا شاه پهلوی باز همان درباريان و سرکردگان دوره های پيشين صدر اعظم و وزير و وکيل می شدند و دوباره همان افراد و خانواده هایی که در دوره استبداد دوشادوش محمد علی شاه و در دوره حاکمیت مشروطیت پرچم دار مشروطه بودند، این بار به عنوان بازوان قدرتمند دیکتاتوری رضا شاه بازگشته بودند و با تملق و تعریف فراوان شاه جدید، مناصب مهم حکومتی را بر عهده گرفته بودند. این افراد پس از اشغال ایران و سقوط حکومت رضا شاه دوباره در شکل و ظاهر جدیدی خود را در سپهر سیاسی ایران عرضه کرده و دوباره از مجلس و نخست وزیری و وزرات را بر عهده گرفتند.

این قانون مانایی مسئولین در تاریخ معاصر ایران همیشه ادامه داشته است و هنوزم که هنوز است با آمد و شد دولت های مختلف، تغییر کوچکی در جایگاه خادمین ملت ایجاد نشده است.

آقای اکبر ولایتی یکی از این بی شمار بزرگورانی است که در این چهار دهه لحظه ای از خدمت به جامعه غافل نبوده و در این راستا از پذیرش هیچ پست و مقامی امتناع نکرده است. آقای ولایتی پس از انقلاب (با مدرک تحصیلی پزشک اطفال) بلافاصله وارد مجلس تازه تاسیس شورای اسلامی شده و پس از چندی برای احراز مقام نخست وزیری اقدام می نمایند که پس از عدم موفقیت در رسیدن به آن به مدت شانزده سال در مقام وزیر خارجه فعالیت می نمایند. ایشان پس از آن در پست و مقام های مختلف از ریاست و مدیریت های مختلف ( از بیمارستان تا دانشگاه و ...) سنگر مقاومت را حفظ نموده و هنوزم که هنوز است برای خدمت بیشتر به این مردم جان بر کف تمام تلاش خود را به کار می بندند.
دکتر ولایتی در آخرین مورد از نظریه پردازی های سیاسی، اجتماعی خود، تز "یمن یزه" کردن الگوی زندگی مردم را مطرح کرده و خواستار لنگ بستن، تغذیه با نان خشک و حمل تفنگی بر دوش توسط مردم شده اند...
@kharmagaas