فرهاد قنبری:. تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل

فرهاد قنبری:
تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل

رئیس انجمن مددکاری کشور گفته است: «در قوانین ایران ۲هزار عنوان مجرمانه وجود دارد؛ درحالی که میانگین عناوین مجرمانه در دنیا ۶۰ تا ۹۰ عنوان است»

ابوالفضل بیهقی در کتاب گرانقدر خود در توصیف حال و تعصب دینی ترکان غزنوی از زبان سلطان محمود غزنوی می نویسد: "من از بهر عباسیان انگشت در همهٔ جهان کرده ام و قرمطی می‌جویم و آنچه یافته آید و درست گردد بردار می‌کشند"

وصف و حال دستگاه قضایی ما هم شبیه وصف حال محمود غزنوی است. سلطان غزنوی اگر انگشت در جهان کرده بود تا در قلمرو وسیع عباسی هر اندیشه و خوانش متفاوتی را یافته و اعدام کند، دستگاه قضایی ما نیز انگشت در چشم جامعه کرده است تا با بی کران نمودن تعریف شاخص های جرم، بتواند برای هر شهروندی عنوان مجرمانه ای تعریف کند.
یک روز ماهواره را غیر قانونی اعلام می کنند و با همین قانون میلیون ها نفر را در ردیف شهروندانی که اعمال مجرمانه انجام می دهند جا می دهند و روز دیگر با تعریفی از نوع لباس پوشیدن مردم، میلیون ها نفر را از چارچوب اعمال قانونی خارج می بینند.
در نمونه اخیر هم با فیلتر کردن تلگرام دهها میلیون نفر را مجبور به استفاده از فیلتر شکن و انجام اعمال مجرمانه کردند.
بماند که برای هر کدام از این دو هزار مورد اعمال مجرمانه، بندهای مختلف بودجه ای در نظر گرفته می شود و عده ای به عنوان کارمند و حقوق بگیر دولت مامور مبارزه و شناسایی این افراد می شوند.
بودجه ای برای مبارزه با بدحجابی، بودجه ای برای مبارزه با ماهوارها و فیلتر شکن ها و مواردی از این قبیل..

دستگاه قضایی با این میزان تعریف جرایم از نگاهی همچون " گوسفندان را باید با چوب به صحرا برد" پیروی می کند. آنها شهروندان را گوسفندانی می بییند که باید با زور و چماق به مسیر دلخواه هدایتشان کرد و تادیب نمود.
@kharmagaas