فرهاد قنبری:

فرهاد قنبری:
فضای مجازی چنان زندگی واقعی را تحت تاثیر خود قرار گرفته است که کوچکترین اشتباهی در گفتار و رفتار مسئولان و افراد سرشناس، ممکن است عاقبت سنگینی را برای آنها در پی داشته باشد. برخی از این فشارها درست و به جا بوده و باعث می شود برخی مسئولین و کارگزاران در گفتار و کردار خود دقت بیشتری نمایند (مانند رفتن با کفش در چادر زلزله زدگان توسط آقای جهانگیری، عکس سلفی نمایندگان با موگرینی، اخراج فرماندار گلپایگان، عذرخواهی شهردار ارومیه و تامین مسکن برای خانواده آسیب دیده و مواردی از این قبیل)

اما برخی از این واکنش ها نیز حالت مچ گیری پیدا کرده و از حد عدالت و انصاف خارج می شود. به عنوان مثال آقای جلایی پور نه معترضان بلکه دشمنان خارجی را به عنوان کرکس معرفی کرد ولی فضای مجازی چنان غوغایی به پا کرد که ایشان هر چه بعدا توضیحات ارائه کرد، کسی توجه نکرد، یا حملات توهین آمیز به خانم فاطمه صادقی به علت مصاحبه ای در مورد پدرشان.

مورد اخیر در مورد عدم توانایی تلفظ نام موزه ای در پاریس هم از این موارد است. برای توبیخ یا نقد رفتار یک نماینده دلایل بسیار زیاد و محکمی می توان ارائه کرد ولی فکر نمی کنم هیچ کجای دنیای نماینده ای را به علت نشناختن موزه لوور پاریس مورد مواخزه و تمسخر قرار دهند، کما اینکه از بسیاری از نمایندگان غربی و شرقی سوال کنیم شاید نام تخت جمشید یا بسیاری از اماکن و مفاخر فرهنگی ایران را نشنیده باشند و آن را امری کاملا طبیعی بدانند.
@kharmagaas