فرهاد قنبری:. پدیده‌ای به نام مسیح علینژاد

فرهاد قنبری:
پدیده ای به نام مسیح علینژاد.

مسیح علینژاد خبرنگار دست چندم چند روزنامه اصلاح طلب در دهه هشتاد شمسی امروز به لطف رسانه ها و تریبون هایی که از سوی آمریکا و برخی کشورهای اروپایی در اختیارش قرار گرفته است خود را نماینده جامعه زنان و مبارزان راه برابری حقوق جنسی در ایران معرفی می کند.
رسانه ها و سیاست مداران آمریکایی و اسرائیلی به خوبی آگاهند که برای ارائه تصویر دلخواه خود از ایران به افرادی از قبیل علینژاد نیاز دارند. به همین دلیل تصاویر و کلیپ های مربوط به او را در
شبکه های معروف و پربیننده خود نمایش می دهند و روزنامه ها و خبرگزاری هایشان مدام با او مصاحبه کرده و پخش می کنند. در مورد آخر نیز کتاب او را که شرح حالی از زندگی علینژاد در ایران است در سراسر امریکا و انگلیس با تیراژ وسیع به چاپ رساندند.

مسیح علینژاد استاد فرصت طلبی و ارائه نمایشی است که از او طلب شده است‌‌. او در این سالها به خوبی توانسته است با استفاده از شبکه های مجازی و تلویزیون صدای آمریکا خود را به عنوان مدافع حقوق زنان و حامی آنها جا بزند و افرادی( عمدتا جوانان مخالف حجاب) را در داخل همراه خود کند.
علینژاد (با کمک رسانه های غربی) در حال جعل تاریخ " زن در تاریخ ایران مدرن است"
آنچه که علینژاد و امثال او سانسور می کنند تاریخ مبارزه زنان ایرانی و نقش حکومت در پروژه احقاق حقوق زن در صد سال اخیر ایران بوده است.
علینژاد تلاش می کند به مخاطبان خود اینگونه القا کند که زن ایران در تاریکخانه سنت و تعصب اسیر است و حالا او همچون ناجی سوار بر اسب سفیدی از راه رسیده است و یک تنه به جنگ تمام این پلیدی ها رفته است.
چیزی که علینژاد باید بداند این است که اگر زن ایرانی امروز به حقوق خود آگاه شده و توان اعتراض پیدا کرده است نه فعالیت های مضحک و دن کیشوت وار او در غالب آزادی یواشکی و چهارشنبه های سفید، بلکه محصول کار مبارزان گمنامی است که در صد سال اخیر برای به مدرسه رفتن دختران تا مبارزه با خشونت علیه زنان رنج های فراوان کشیده اند.
زن امروز ایرانی اگر توان دفاع از حقوق خود را دارد نه نتیجه کار روزنامه نگار دست چندمی مانند علینژاد بلکه تاثیر نهادی با تاریخ زیسته هشتاد ساله به نام دانشگاه است که با هزینه های صدهها میلیاردی از بیت المال باعث حضور موثر زنان در عرصه اجتماعی شده است.
@kharmagaas