در برخورد با دولت روحانی باید به چند نکته توجه کرد:

در برخورد با دولت روحانی باید به چند نکته توجه کرد:

✅ اول اینکه تمام کسانی که در انتخابات امسال به آقای روحانی رای دادند نه به شخص روحانی بلکه به یک ایده و تفکر رای داده اند و به فرض که آقای روحانی هم از این مسیر خارج شده باشد نباید خود مسیر و راه انتخاب شده زیر سوال برده شود که این خود خطا و جفایی بزرگ به مسیر اصلاح تدریجی امور است.

✅ نکته دوم اینکه دولت روحانی به جز در انتخاب چند وزیر که باعث ناراحتی و دلخوری عده ای از حامیان ایشان شد همان مسیر و منش ای است که در دولت قبل پیش گرفته بود را ادامه داده است و این پشیمانی و واسفاها گفتن ها بیشتر از آنکه ریشه در واقعیت داشته باشد تحت تاثیر تبلیغات رسانه های رقیب است.

✅ نکته بعدی اینکه چاپ و توزیع تمام صفحات لایحه بودجه در شبکه اجتماعی نقطه قوت دولت روحانی است نه نقطه ضعف، بی شک هر میزان این شفافیت درامدها و هزینه های کشور بیشتر باشد مردم و رسانه ها بهتر می توانند از مسئولان تقاضای پاسخگویی داشته و مقابل مفاسد کلان اقتصادی را بگیرند کما اینکه همان بحث های مطرح شده باعث شد آقای سید حسن خمینی و حداد عادل توضیحاتی در مورد بودجه های اختصاص یافته به نهادهای تحت مدیریت خود ارائه دهند.

✅ بیشترین فشاری که امروز بر آقای روحانی و دولت او وارد می کنند در بحث افزایش احتمالی قیمت برخی نیازهای اولیه مانند نان و بنزین و همچنین عدم تخصیص منابع مناسب برای رسیدگی به زلزله زده گان است که در این موارد هم افرادی که به ایشان رای داده اند باید با نقد مداوم و مسئولانه رئیس جمهور و دولت وظایف شان را یاد آوری نمایند نه اینکه با فحاشی و تزریق ناامیدی جاده صاف کن احمدی نژادی دیگر شوند.

البته باید به دور از جنجال ها به این مسئله نیز توجه کرد که به توجه به تورم ده درصدی و افزایش حقوق ده درصدی کارمندان و کارگران طبیعی است قیمت برخی کالاهای مصرفی از قبیل نان نیز ده درصد گران شود.
@kharmagaas