فرهاد قنبری:

فرهاد قنبری:
فضای مجازی ( به ویژه تویتر و برخی کانال های پرمخاطب تلگرام) در احاطه طرفداران سه گروه و جریان کم طرفدار (اما پرهیاهو) قرار دارد. سه جریانی که هر یک به نوعی وابسته به امریکاست و سردمداران این کشور از آنها به عنوان آلترناتیو آینده ایران حمایت می کند.

* سلطنت طلب هایی که هنوز در نوستالژی اعلحضرت زندگی می کنند و مترصد فرصتند که شاهزاده بی وطن را بر شانه هایشان سوار کرده و به سمت کاخ سعد آباد و نیاوران هدایت کنند.
*چپ های بی وطن جهان سومی که همیشه تاریخ ایران در فکر ایجاد آرمانشهر تخیلی خود بوده اند و در بزنگاههای مهم یک قرن معاصر از غیر ملی ترین تصمیمات حمایت کرده و خواسته یا ناخواسته خادم بزرگ امپریالیسم بوده اند
* فرقه ورشکسته و بی خانمان رجوی که در طول حیات نیم قرنی خود کارنامه پر تناقضی از مبارزه مسلحانه با رژیم پهلوی و کشتن مستشاران آمریکایی تا همکاری با صدام و دست بوسی و نوکری مرتجعترین حاکمان منطقه و چاپلوسی تندروترین گروههای سیاسی آمریکا را بر جای گذاشته اند ...

این سه جریان امروز دست در دست هم در حال هدایت افکار عمومی، جریان سازی و کشاندن جامعه در ناکجاآبادی خطرناک است، ناکجا آبادی که در آن هیچ چشم انداز روشنی نمی توان مشاهده کرد.
آنها ابتدا به جنگ چهره ها و سرمایه اجتماعی رفتند که احساس می شد جامعه اقبال زیادی به آنها دارد و در صورت از هم گسیختگی اجتماعی توان سامان دهی اجتماعی حول محور خود را دارند. بر اساس چنین الگوی رفتاری، نوک پیکان حملات خود را به سوی خاتمی، موسوی گرفتند و تا می توانستند با توهین، تهمت و فحاشی سعی در ضربه زدن به آبروی اجتماعی آنها کردند. این افراد (اغلب بدون نام و هویت مشخص) در صفحات خود شروع به فحاشی علنی علیه کسانی کردند که در یک دهه اخیر نه تنها نقشی در تصمیم گیری های کلان جامعه نداشتند، بلکه بیشترین محدودیت و فشار را تحمل کرده بودند.

این گروهها در رسیدن به خواسته های خود تا حدود زیادی موفق عمل کرده و با مدیریت و صحنه گردانی مجازی بخشی از ناراضیان، وضعیت اقتصادی و فرهنگی جامعه را با خود همراه کرده اند.
امروز بخش مهمی از آن جمعیت میلیونی که به روحانی رای داد و در همه شهرها، شکسته شدن حصر را به عنوان یک مطالبه عمومی از رئیس جمهور طلب می کرد یا از این خواسته خود پشیمان شده یا در قبال آن سکوت کرده و به بی تفاوتی کامل رسیده است...

این همان چیزی بود که، حامیان شازده پهلوی، سرسپرده گان مریم رجوی، بازماندگان گروههای تروریستی چپگرا مانند فداییان خلق، توده ای های سابق و امثالهم می خواستند.
آنها امروز با جامعه ای مواجهند که هیچ مرجعیتی را به رسمیت نمی شناسد و چیزی جز تخریب و ویرانگری نمی خواهد.
@kharmagaas