بیان و مدیریت اعتماد به نفس.. سخنرانی با اعتماد به نفس (بخش دوم):

#فن بیان و مدیریت اعتماد به نفس

سخنرانی با اعتماد به نفس (بخش دوم):

در پستهای قبل 4 نکته برای داشتن اعتماد به نفس و در نتیجه سخنرانی بهتر مطرح شد که ادامه نکات در این پست تقدیم میشود:
1. انرژی خود را تا آخر حفظ کنید: اگر صدای شما در پایان یک جمله به حدی پایین بیاید که گویی قطع شده، بنظر میرسد که به خود و حرف هایتان اعتماد ندارید. اگر شما با تاکیدات روشن صحبت کنید و انرژی خود را تا آخر یک عبارت در صدایتان حفظ کنید مخاطبانتان آنچه را که می گویید باور می کنند.
2. از کلمات اضافه در جملاتتان اجتناب کنید: سعی کنید از گفتن کلماتی مثل خب، در واقع، به نوعی و همچنین صداهایی مثل "ام" ، "اه" اجتناب کنید. افراد از این کلمات اضافه و ضعیف استفاده می کنند چون فکر می کنند میتواند برای آن ها زمان برای فکر کردن بخرد. اما شما به آن نیازی ندارید. زمان خود را برای فکر کردن به چیز بعدی که می خواهید بگویید داشته باشید و از سکوت خود ناراحت نباشید. به این طریق شما با اعتماد به نفس به نظر می رسید.
3. عبارات بلند را به خوبی بیان کنید: اگر می خواهید با اعتماد به نفس بنظر برسید، نیاز دارید که بتوانید جملات بلند را به خوبی جملات کوتاه بیان کنید. انها را با صدای بلند و با انرژی تمرین کنید. این کار شما را قادر می سازد تا خوب تنفس کنید و به نظر می آید که شما واقعا به آن چیزی که می گویید مطمئن هستید.
4. خودتان را باور داشته باشید: باور داشتن به خود به این معنی نیست که فکر کنید فوق العاده هستید، بلکه باید بتوانید همان چیزی که هستید باشید. هنگامی که به سخنرانی خود اعتماد ندارید، سعی می کنید کاملا خودتان را کنترل کرده و آنچه را که باید ارائه ندهید، اما توانایی اینکه همان که هستید باشید یعنی به خودتان اجازه می دهید گه گاهی لکنت زبان بگیرید، چیز اشتباهی بگویید یا احساسات غیر منتظره ای نشان دهید.

#استاد رمضانی
╔══❦◎✺◎❦══╗
☞ @politickaraj☜
╚══❦◎✺◎❦══╝