🔰 فرار یا رهاسازی مسئله این است

🔰 فرار یا رهاسازی مسئله این است
@sahatzist

🔹مدیرکل حفاظت محیط زیست سمنان در واکنشی باورنکردنی، فرار گورها را «رهاسازی موفقیت‌آمیز» نامیده و گفت: فاز اول پروژه رها سازی گورخرهای ایرانی با موفقیت انجام شد. ۵ گورخر بازمانده از انتقال پرحادثه پارک ملی توران به پارک ملی کویر، با موفقیت دوران قرنطینه را به پایان رسانده و وارد فاز اول مرحله رها سازی شدند. این ادعای شگفت‌انگیز در حالی مطرح می‌شود که از ۵ گور متواری، ۳ گور ماده و ۲ دو گور کم‌سال هستند. در حقیقت سازمان حفاظت محیط زیست در حال حاضر مدعی رهاسازی گورهایی است که اساسا توانایی تولید مثل ندارند.
@sahatzist
❇️دامپزشک معتمد سازمان حفاظت محیط زیست، که زنده‌گیری و بیهوشی گورخرهای پروژه احیای گورخر ایرانی در پارک ملی کویر را بر عهده داشته درباره ادعای رهاسازی این گورخرها گفت: گله‌ای که از محوطه قرنطینه خارج شده یک گله غیراستاندارد است و نمی‌تواند نسل گور را در کویر احیا کند.
@sahatzist
❇️بهرنگ اکرامی افزود: در میان این ۵ گور، ۲ کره ۵ ماهه وجود دارد که طعمه مناسبی برای گرگ و کفتار محسوب می‌شوند و شانس چندانی برای زنده ماندن ندارند. به فرض هم که زنده بمانند دست‌کم دو سال برای بالغ شدنشان زمان لازم است. به همین دلیل، موضوع رهاسازی این ۵ گور به شکل فعلی منتفی بود چرا که چنین رهاسازی‌ای خلاف اصول مدیریتی است.
@sahatzist
❇️این دامپزشک با بیان اینکه سازمان حفاظت محیط زیست نمی‌توانسته چنین رهاسازی غیراستانداردی را عمدا انجام داده باشد گفت: پس از تلف شدن پنج گور از جمله تنها گور نر به دلیل شرایط نامناسب انتقال، تصمیم بر آن شد که یک گور نر و دو گور ماده از یزد به کویر منتقل شده و پس از آنکه به همراه ۵ گور باقی‌مانده در کویر، گله استانداردی را تشکیل دادند و دوره قرنطینه را گذراندند رهاسازی شوند. اما گورهایی که اکنون از فنس خارج شده‌اند نه امکان تولید مثل دارند و نه دوره قرنطینه را گذرانده‌اند. خبرگزاری مهر

🔹ساحت‌زیست
@sahatzist