امید کوچک در دل وزارت بزرگ نیرو!. «جواب خدا به فقرا خوشبختی‌های کوچیک کوچیکه

امید کوچک در دل وزارت بزرگ نیرو!
@sahatzist
✅ "جواب خدا به فقرا خوشبختی های کوچیک کوچیکه.وقتی گرسنه ای،یه لقمه نون خوشبختیه!،وقتی تشنه ای یک قطره اب خوشبختیه !... لحظه ای که میخندی ،این لحظه درست مثل یک نقطه کوچیک میمونه ،وقتی این لحظات کوچیک به هم نزدیک میشن ،این نقطه ها هم به هم نزدیک میشن و تبدیل به یک خط میشن"
این قسمتی از دیالوگ فیلم "فریاد مورچه ها" ساخته محسن مخملباف بود.
@sahatzist
✅ما به لحاظ مدیریتی دچار قحطی و فقر هستیم. یعنی از شواهد و قرائن بر می آید که گویا آن قدر قحط الرجال داریم که برای هر پستی مجبوریم به مدیران چهار دهه اخیر رجوع کنیم و چون تعداد پست ها از تعداد مدیران شایسته بیشتر است دچار مدیران چندشغله ایم. می شود پنج هزار مدیر را در سطوح مختلف نام برد که اینها هیچ وقت از "ارابه مدیران" خارج نمی شوند بلکه فقط جایشان را به یکدیگر می دهند. هر وقت اصولگرایان سرکار هستند مدیران سیاسی اصلاح طلب یا به سراغ مدیریت پژوهشگاه ها و مراکز مطالعاتی و موسسه های نیمه دولتی بی نام و نشان می روند یا مدیریت اقتصادی شرکت های خصوصی خودشان را پی می گیرند و همراه با آقازاده های ژن خوبشان با استفاده از رانت به کشور خدمت می کنند و هر وقت هم که اصلاح طلبان قدرت گرفتند مدیران سیاسی اصولگرا چنین می کنند. در چنین شرایطی آیا "امید بزرگی" به تغییر هست؟
@sahatzist
✅همان طور که خوشبختی بزرگ وجود ندارد و تنها می توان به افزایش خوشبختی های کوچک امیدوار بود در اوضاع و احوال کنونی نیز "امید بزرگ" وجود ندارد و باید به انتظار "امیدهای کوچک" ماند و همزمان در جهت تحقق آنها گام برداشت. از جمله امیدهای کوچک ما مردمان ایران ورود معدود افراد شایسته و توانمند به ساختارهای سیاسی و نظام بسته مدیریتی کشور است. کسانی که نه نان ژن خوبشان را می خورند و نه وامدار کاسه لیسی جریان های سیاسی کشورند.
می توان امیدوار بود تا این نقطه های کوچک روزی آن چنان زیاد شوند که "خط بزرگ امید" را شکل دهند. انتخاب مدیرانی همچون دکتر محمد فاضلی به سمت " مشاور برنامه‌ریزی و توسعه‌ پایدار" وزیر نیرو یکی از این امیدهای کوچک است. قطعا امثال دکتر فاضلی نمی توانند تحولی عظیم در مدیریت منابع آب ایجاد کنند یا یک شبه مانع ارتزاق مافیای آب از پروژه های سدسازی و انتقال آب شوند.اما وقتی فاضلی به وزارت نیرو می رود و کاوه مدنی در محیط زیست هست و پاک سرشت معاون وزیرکار است و ...نقطه های کوچکی تشکیل می شود که می توانند خطی باریک و ظریف از امید را در اوضاع و احول کنونی و سرخوردگی سیاسی امروز جامعه ایران تشکیل دهند. اینکه تفکر تکنوکراتیک اگرچه بر سر بدن رو به احتضار محیط زیست به سراغ علوم انسانی میرود در پس خود معناهای زیادی را نهفته دارد که نمی توان به راحتی بر آن چشم پوشید
@sahatzist
✅امثال دکتر فاضلی جزو مدیران "غیرویترینی" هستند،یعنی نمی توانند نقش ویترین زیبای مدیران ناکارآمد بالادست و سیاست های غلط گذشته را بازی کنند. اگرچه آنها نیز مثل همه انسان های زمین ممکن است دچار خطا شوند یا اینکه نتوانند نظر طیف وسیع فعالین محیط زیست و آب را جلب کنند اما قطعا هر زمان که احساس کردند حضورشان جزو توجیه گری و ظاهرسازی برای بزک اقداماتی که بر ضد منافع بلندمدت ایران است، فایده ای ندارد از سمت خود استعفا می دهند به همان دانشگاه شناسنامه داری خواهند رفت که از آن آمده بودند.
#ایمان_معمار
ساحت زیست

http://ow.ly/Kcw730guP4l

راه های تماس و پیشنهادات:
@imanmemar