تیپولوژی زباله بریزها و زباله نریزها!. خیلی واژه دهن پر کنی است درست مثل تی تاپ

تیپولوژی زباله بریزها و زباله نریزها!
@sahatzist

تیپولوژی خیلی واژه دهن پر کنی است درست مثل تی تاپ . شما اگر برای اولین بار اسم تی تاپ را بشنوید به هیچ وجه فکر نمی کنید این بزرگوار این قدر متواضع و کوچک باشد . تیپولوژی هم همین طور است و از همه مهمتر این که هرچیزی در این دنیا را می شود تیپولوژی اش کرد. مثلا می شود گفت کلیه مردم به دودسته تقسیم می شوند :دسته اول و دسته دوم.
@sahatzist
نام دسته اول را زباله بریز می گزاریم.این دسته یک استدلال توی حلق برو دارند و آن اعتقاد راسخ به منطق بازیافت و برگشتن به چرخه طبیعت در یک شکل کلی آن است. یعنی زمین برای این ها شبیه یک ظرف اسید است که به صورت هوشمند زباله ها را از غیر زباله ها جدا کرده و آن ها را در خود حل می کند .این دسته اول از این جا به بعد بر اساس ارزیابی قدرت اسیدی بازیافت طبیعت به سه دسته تقسیم می شوند:
@sahatzist
دسته اول دسته اول:
این ها معتقد به بازیافت در ابعاد نفت کش سیصدهزار تنی و بقایای ماشین های اقساطی هستند. مقامات سیاسی کشورها که در اقیانوس ها و بیابان ها آزمایشات موشکی و هسته ای انجام می دهند احتمالا در اعماق وجودشان به این استدلال ایمان دارند.خوشبختانه تعداد این افراد کم و محدود به دولت مردان کشورهاست.
@sahatzist
دسته دوم دسته اول:
جهان بینی این عزیزان بر این جمله بناشده است که: "همه از زباله ایم و به زباله برمی گردیم!" به همین خاطر علاقه دارند تا با دیدن زباله به یاد آخرت افتاده و به این جهان فانی دل نبندند. پرت کردن قوطی رانی و پاکت سیگار از پنجره ماشین یا رها کردن شیشه نوشابه و لباس زیرمامان دوز برای آنان چیزی است در مایه های زیارت اهل قبوریا شرکت در تشییع جنازه اقوام و آشنایان !
@sahatzist
دسته سوم دسته اول:
به باور این دسته ریختن زباله در طبیعت یک نوع ادای دین به آن می باشد. بعضا دیده شده این ها وقتی زباله ای را به روی زمین می ریزند یک نگاه متوقعانه ای دارند که انگار الان باید یک پیامک برایشان بیاید که نوشته شده باشد: بانک کشاورزی، واریز بابت خدمت به طبیعت، مبلغ دویست هزار تومان
این ها اعتقاد دارند برای زمین کود درست می کنند. به همین جهت هر وقت بند و بساط پیک نیک را جمع می کنند یک جوری که احساس کنند واریانس پراکندگی زباله ها به خوبی رعایت شده است تا شعاع دست کم بیست متر خود را مملو از پوست هندوانه و نان خشک و استخوان جوجه و..می کنند.نکته جالب اینجاست که این بزرگواران نسبت به قدرت بازیافت آسفالت با درصد قیر 90 درصد هم چنین برداشتی دارند.
@sahatzist
و اما دسته دوم
ما اسم این عزیزان را زباله نریز می گزاریم و باز هم آن ها را به سه دسته تقسیم می کنیم

دسته اول دسته دوم:
این دوستان درطبیعت گردی شان خیلی مرتب زباله های خود را در نایلون های سیاه ریخته و در آن را گره می زنند ، اما عموما یک اشتباه محاسباتی دارند وآن هم این است که نمی دانند شهرداری معمولا برای جمع آوری زباله ها به مناطق صعب العبور نمی رود. به همین خاطر می روی به ارتفاعات دارآباد و می بینی در راهی که بزکوهی به سختی از آن بالا می رود چند کیسه پلاستیکی خیلی شیک و مرتب در کنار هم چیده شده و در انتظار ماموران زحمت کش شهرداری است.
@sahatzist
دسته دوم دسته دوم:
این دوستان محترم کارشان درست است. ایراد خاصی را از آن ها نمی توان گرفت.یعنی خیلی طبیعی زباله ها را در سطل زباله می ریزند. چون این کار برایشان بدیهی است. یعنی طبق همان استدلالی که آب را درکتری می ریزند و لباس را در ماشین لباسشویی می ریزند و چیزهای دیگر را هم در جایی که باید می ریزند ، زباله را هم در سطل مخصوص این کار می ریزند و قبل از این کار آن را تفکیک هم می کنند. فکرش را بکنید. حتی تفکیک می کنند.

دسته سوم دسته دوم:
@sahatzist
این ها منجیان زمین اند. این ها به صورت کلی سعی می کننداصلا زباله را تولید نکنند. ظروف یکبار مصرف نمی گیرند، مواد خوراکی را کمتر از نیاز تهیه می کنند تا تبدیل به زباله نشود، فاضلاب کمتری تولید می کنند و خلاصه این ها آدم های خیلی گلی هستند. اما یک مشکل بزرگ دارند که برعکس تمام گروه های قبلی به تولید مثل اعتقاد چندانی ندارند. درحقیقت انگار که منطق عدم تولید زباله به منطق ع