📝تاثیر زنان در جامعه و ورزش.. در اینجا لازم دیدم که چند نکته را ذکر کنم؛

📝تاثیر زنان در جامعه و ورزش

چند روز قبل در مطالعات خود به جمله ای از خانم فاطمه آلیا ، نماینده دوره های هفتم ، هشتم و نهم مجلس شورای اسلامی ، برخوردم که در دفاع از ممنوعیت ورود زنان به ورزشگاه ها گفته بود :«کار زنان بچه دار شدن ، تربیت فرزند و شوهرداری است نه تماشای مسابقات والیبال»

در اینجا لازم دیدم که چند نکته را ذکر کنم؛

اولا ، درست است که اهمیت کار در منزل برای بانوان بیشتر است ولی طبق قوانین حقوق بشر، هر انسانی ، اعم از زن یا مرد ، آزاد است ، عملی را که مایل است انجام دهد ، به شرطی که آسیبی به دیگران وارد نشود.
ورود زنان به ورزشگاه ، با این بهانه که جو ورزشگاه‌ها مناسب نیست ، دلیل خوبی برای محروم کردن بخشی از جامعه رو از ابتدایی ترین حقشان نیست.
محکوم کردن زن به خانه‌داری ، تربیت فرزندان و آشپزی ، بی اینکه به خواسته های فردی او ، مانند آزادی پوشش، رفتن به استادیوم فوتبال، داشتن پست هایی مثل قضاوت یا ریاست جمهوری توجه شود ، زیر پا گذاشتن حقوق زن در ایران است.

دوم آن که ، تربيت فرزند و همسرداری وظيفه ی هر دو جنس است و ورود به استاديوم براي زنان مجرد و زنان متاهل هيچ مغايرتي با بحث خانواده ندارد و در واقع ورود زنان به استادیوم آسیبی به بنیان خانواده نخواهد زد.
چرا که هنگامی كه يک خانم به همراه همسر و فرزند خود وارد استاديوم ورزشی می‌شود ، با تاثیر کنترل کننده رفتار مردان ، كانون خانواده ها را گرم کرده و می‌تواند بر تربيت مردان خانواده موثر واقع شود.
پس یک زن ایرانی ، می تواند همزمان مادر و همسر خوبی بوده و برای تفریح نیر به ورزشگاه برود.

گرچه زن در خانواده نقشی محوری دارد ولی این نقش هیچ منافاتی با حضورش در اجتماع و فعالیت سازنده‌ی نیمی از جمعیت کشور نخواهد داشت.
متاسفانه سالیان سال است که به همین ترتیب کشور را از شکوفایی استعداد نیمی از جمعیت خود محروم و توانایی های آنان را محدود کرده اند و به زنان به عنوان نیرویی برای ازدیاد نسل نگاه می کنند.

در پایان آن‌که چنین جملاتی تنها از فردی شنیده می‌شود که خود را جنس ضعیف و دوم میداند و این که کسی به عنوان نماینده ی یک جامعه‌ی تحصیل کرده ، انتظار گذشتن زنان از حقوق طبیعی خود را دارد ، عمیقا موجب تاسف است!

@socialresearcher