✅ حب و بغض و حسادت انتخاباتی. این سؤال خود دغدغه‌ای مهم و اساسی در عرصه‌ی هر نوع انتخابی است

✅ حب و بغض و حسادت انتخاباتی
✍🏻 ابراهیم #شرفی - محقق حوزه علوم انسانی
#نویسنده_مهمان

سنجه(سنگی برای وزن کردن اشیاء) یا معیار انتخاب کاندیداها برای قرار گرفتن در لیست و ایتلاف یا انتخاب_به صورت فردی چیست؟ این سؤال خود دغدغه ای مهم و اساسی در عرصه ی هر نوع انتخابی است.
وقتی سوابق و گذشته هرفردی تا به امروزش در شفافیت_نوع نگاه وشخصیتش نادیده گرفته شود و معیارهای همه جانبه نگر و فراگیری که می تواند کمترین انحراف از سنجه را داشته باشد، جایش را به حب بغض وحسادت بدهد، چه توجیهی در راه رسیدن به کمترین خسارت_بعد از انتخاب را خواهد داشت؟
حب و بغض و حسادت در برابر افراد مستقل با جریان های فکری بدون وابستگی و اندیشه محور و به دور از دوستی های نخ نما شده براساس کدام سنجه قضاوت خواهد شد؟
در ساختار جوامع سنتی الگوها همیشه پیرامون مدار مراد و مرید، ارباب و رعیت، شبان ورمه و…در جریان است. کسانی که این الگوها را می پذیرند یا در مقام سرسپرده و تعظیم کننده هستند یا در مقام تعظیم شونده، که مقبولیت می یابند و مورد حب و محبت آن ساختار وسیستم قرار می گیرند تا در نهایت منتخب یا منتخبین آن ها باشند.
اگر کسی یا کسانی خارج از الگوهای اشاره شده رفتار نمایند و به نحوی با این الگوها همسویی و سازگاری نداشته باشند مورد بغض و دشمنی قرار می گیرند.
زیست و زندگی_خارج از این فرهنگ سنتی و به دنبال آن تلاش برای استقلال _اندیشه و ایده و هر نوع استقلال دیگری، از ناحیه ملتزمین و پذیرندگان الگوهای سنتی حسادت برانگیز خواهد بود.
فرهنگ های متکی به الگوهای واپس گرا و متحجر این نوع_از بودن را روشنگری و رقیبی در مقابل الگوهای سنتی تاریخ مصرف گذشته خود می دانند و در صدد حذف معنوی و بعد حذف فیزیکی جریان های مستقل از خود برخواهند آمد.

#انتخابات
#شورای_شهر

🌐رسانه، شمایید
👈اگر نظرتان را جلب کرد، با دوستانتان به اشتراک بگذارید.
🌐جامعه‌شناسی علامه
https://t.me/joinchat/AAAAAD-FIxbY7Ab5PtgsmQ