‌✅ تمایل شدید ازدواج بانوان؛ جنایت خاموش رسانه. 🖋 حمیدرضا

‌✅ تمایل شدید ازدواج بانوان؛ جنایت خاموش رسانه
🖋 حمیدرضا #دانیالی

📍 رسانه نیاز ضروری یک جامعه های اجتماعی است . رسانه میتواند اخبار را به اطلاع ما برساند و اطلاعات مفیدی در اختیار ما
قرار دهد . اما مشکل از آنجا سرچشمه میگیرد که رسانه بخواهد در مقام تعلیم دهنده و آموزگار قرار گیرد . بدیهی است که این آموزش باید منطبق بر قوانین فرهنگی و سنتی و مذهبی جامعه باشد ولی ممکن است برای رساندن پیام ها ، ارزش های افراد جامعه بخصوص جنس "زن" را به خطر بیاندازد .
اگر نیم نگاهی به سریال های تلویزیونی -که منبع اطلاعات آموزنده و پیام های زندگی خواهد بود – داشته باشیم . نقش‌های "زن" همیشه حامی یک آرامش و سکان خانواده است . نقش"زن" دارای تمامی اطلاعات فرهنگی و مذهبی و سنتی خواهد بود.
مخاطبان – که عموما منظور من بانوان هستند – احساس را در نقش های هم جنس خود پیدا میکنند و بطور کاملا غیر ارادی (ناخود آگاه) در گیر احساسات میشوند . پس تمایل آنها برای دیدن سریال ها و شریک شدن آنها در ماجراجویی سریال بیشتر خواهد شد و بقول معروف طرفدار دو آتیشه ی سریال های تلویزیونی میشوند. حال اگر رسانه دچار اشتباهی در آموزش شود .
قشر مؤنث جامعه را دچار خطر میکند.
همانطور که گفته شد رسانه برای انتقال پیام های فرهنگی و مذهبی یک جامعه ناچاراً ارزش ها را قربانی میکند . پس برای انتقال چنین پیام هایی شخصیت های " زن" در سریال ، دارای یک مظلومیت خاصی هستند . این استراتژی بقولی هم انتقال پیام را داراست و حفظ ارزش های" زن" . اما باید توجه داشت که برای حفظ ارزش های" زن" باید آنها را قهرمان نشان داد نه مظلوم.
اگر دقت کنید در کشور های خارجی -که سیاست های مناسبی برای حفظ ارزش ها دارند- با ارائه دادن یک انیمیشن در هر
سال با موضوع محوریت یک "زن"و یا "دختر" برای نجات دادن دهکده (مووانا) یا جهان (یخ زده) و یا کشور (مولان ) و.... در تلاش است که مقام "زن "را مقدس جلو دهد .پس برای کودکان در همان ابتدای کار، ارزش را تعریف می‌کنند . اما در جامعه‌هایی مانند ایران، با مظلوم نشان دادن آنها سعی در حفظ ارزش های مذهبی و فرهنگی و قربانی کردن مقام مقدس "زن" هستند .
برای مطالعه ادامه این نوشته، فایل پیوست را دانلود کنید🔻🔻

#نویسنده_مهمان
#زنان

🌐جامعه‌شناسی علامه
@Atu_Sociology