✅ حدس بزن! دلار ببر!. فاطمه قلخانی | بی قانون

✅ حدس بزن ! دلار ببر!
فاطمه قلخانی | بی قانون

@bighanooon
@DastanBighanoon

اگه این چند وقته برنامه‌هاى تلويزیون رو دیده باشید، (که قطعا می‌بینید؛ از بس جذابه لعنتی) دیدید که تب پیش‌بینی تو تلویزیون داغه و تا تلویزیون رو روشن می‌کنی یه آقای خوشتیپ بهت پیشنهاد میده که پیش‌بینی کنی تا برنده خونه، ماشین، گوشت‌كوب برقی و ظروف 6پارچه آركوپال و... بشی. حالا موضوع پیش‌بینی و اینکه کدوم برنامه است مهم نیست یعنی حتی ممكنه اخبار بیست و سی هم از مردم بخواد که نحوه از هم پاشیدن بنیان خانواده و فساد و بيكارى و بحران اقتصادی در کشورهای غربی رو پیش‌بینی کنن و جايزه ببرن، که خب بد هم نیست و این نشون میده صدا و سیما به درستی استعداد مردم رو کشف کرده و داره ازش استفاده میکنه و جا داره دولت هم از اين ظرفیت در زمینه‌های مختلف استفاده كنه و عوضش به مردم جایزه بده (جايزه هم نتونست بده مهم نيست، وعده‌اش هم بده خوبه) تا هم امید و نَشاط تو جامعه بیشتر بشه، هم یه عده قشنگ سرکار باشن. در همین راستا ما چند مورد رو پیشنهاد دادیم که خیلی خوب میشه روشون کار کرد:
1-پیش‌بینی قیمت سکه و ارز از طریق ارسال قیمت مورد نظر به سامانه 4200 یا از طریق اپلیکیشن پولیکا. فقط ممكنه یه خورده گیج‌کننده باشه چون مشخص نیست باید قیمت الان رو فرستاد یا الان. به نفر اول هم پنج عدد سکه 500 تومنی طرح جدید یا کمک هزینه خرید یه دلاری جايزه داده بشه.
2-پیش بینی اینکه چه آپشن اضافه‌ای قراره از خودروها حذف بشه از طریق ارسال آپشن به اپلیکیشن خودریکا اما از اونجا که خودروسازها نشون دادن همیشه یه سر و گردن از مردم جلوتر هستن، علاوه بر آپشن‌هایی که مردم حدس زدن چند تا قطعه اضافی دیگه هم خودشون حذف میکنن. به اين ترتيب پیش‌بینی مردم هیچ‌وقت درست از آب در نمیاد و کلا برنده‌ای هم نداره. عوضش سرگرم ميشيم و نمى‌فهميم چطوريه كه پول ماشين ميديم و چهار حلقه لاستيك بدون رينگ تحويل مى‌گيريم.
3- پیش‌بینی قیمت مسکن از طریق اپلیکیشن مسکنیکا. این قسمت بهتره به صورت مزایده‌ای برگزار بشه و هرکی بالاترین قيمت رو حدس بزنه برنده باشه و چون حباب‌هایی که الان تو جامعه است خیلی چغر و بد بدن هستن و حتی مقاومت‌شون از مسکن مهر هم بالاتره پیشنهاد میشه به قید قرعه به نفر اول يك دستگاه حباب‌ساز داده بشه تا خیالش بابت مسکن راحت بشه.
٤- پيش‌بينى و مديريت بحران‌هاى زيست‌ محيطى از طريق اپليكيشن بحرانيكا. در اينجا مردم بحران‌هاى جديد در شهرهاى مختلف رو حدس ميزنن و براى حل هر بحران دعا میكنن. اينجورى سازمان مديريت بحران هم كمتر غافلگير ميشه. جوايز هم براساس مشكلات هر شهر در نظر گرفته ميشه مثلا براى شهرهايى كه مشكل كم‌آبى دارن قطره چكان داده بشه كه هر هشت ساعت يه قطره آب مصرف كنن و جايزه شهرهایي كه مشكل آلودگى هوا دارن هم يك دقيقه تنفس دهان به دهان باشه.
🔻🔻🔻
روزنامه طنز بی قانون (ضمیمه طنز روزنامه قانون)

👇👇👇
@bighanooon
@DastanBighanoon