خبر بارورسازی ابرها توسط سپاه و توضیحات ساحت زیست. با سپاه برای پرواز هواپیمای باروری ابر

خبر بارورسازی ابرها توسط سپاه و توضیحات ساحت زیست
@sahatzist
🔴مذاکره با سپاه برای پرواز هواپیمای باروری ابر

معاون وزیر نیرو گفت: در تلاش مذاکره با صنایع هواپیمایی و نیروی هوایی سپاه هستیم.
@sahatzist
🔴به گزارش خبرگزاری تسنیم، رحیم میدانی گفت: امسال براساس اطلاعات راداری هواشناسی، شرایط مناسبی از نظر جوی برای باروری ابرها تا امروز نداشتیم. متأسفانه نتوانستیم تجهیزات خودمان را نیز برای پرواز دو فروند هواپیمای اجاره‌ای مستعمل آنتونوف روسی که ظاهراً امسال آخرین سالی است که می‌توانستند مجوزهای لازم برای پرواز را دریافت کنند آماده کنیم.

🔴وی تأکید کرد: باید به‌فکر خرید 4 فروند هواپیما در زمینه باروری ابرها باشیم و یا از طریق شرکت‌های داخلی آنها را اجاره کنیم که همه اینها نیاز به منابع مالی دارد که باید تأمین شود.

🔴معاون وزیر نیرو با تأکید بر اینکه باروری ابرها در بهترین شرایط 15 درصد میزان بارش را افزایش می‌دهد، گفت: همین مقدار بارش در برخی مناطق بسیار مؤثر است.

🔴میدانی­ افزود: اگر در شرایط فعلی به‌دنبال آب‌های ژرف، مدیریت آب، سدسازی هستیم باید باروری ابرها هم را گسترش دهیم.
@sahatzist
🔴وی ادامه داد: بیش از این سالانه 4 میلیارد تومان برای باروری ابرها در نظر گرفته می‌شد که این رقم امسال به 9 میلیارد تومان افزایش یافت که تاکنون 2 میلیارد تومان آن به‌صورت اسناد خزانه تخصیص یافته است.

🔴🔴🔴توضیحات ساحت زیست : اینکه معاون وزیرنیرو راه حل خشکسالی را در ابتدا "آب‌های ژرف، مدیریت آب(احتمالا منظور ایشان پروژه های انتقال آب است)، سدسازی" می داند برای حکمرانی آب یک کشور می تواند فاجعه باشد. چراکه هر سه اینها که ایشان جواب می داند در حقیقت جز پیچیده تر کردن مساله آب خروجی دیگری نخواهد داشت.و این جدای از این مساله هست که آیا سپاه به عنوان یک نیروی نظامی قابلیت ارزیابی اثرات اکولوژیکی بارورسازی ابرها را دارد و یا صرفا قرار است بازوی فنی وزارت نیرو در این باره باشد؟ اگر چنین است واقعا در برابر هزینه های سرسام آور و هنگفت سدسازی و انتقال آب نمی توان سهم کوچکی را به خرید هواپیماهای مخصوص این کار اختصاص داد تا مدیریت تولید آب در یک مکان واحد متمرکز شود؟
علاوه بر این ها معاون وزیر نیرو در حالی از استحصال آب های ژرف به عنوان چاره کم آبی سخن می گوید که رئیس سازمان محیط زیست به صورت رسمی با آن مخالفت کرده است و این نشان دهنده تصمیمات متضاد درباره منابع یکسان آب است! این هم خبر مخالفت کلانتری با استحصال آب های ژرف

🔴کلانتری:با هر گونه استحصال و بهره‌برداری از منابع آب ژرف مخالفیم

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: در حال حاضر و تا اطلاع ثانوی با هرگونه استحصال و بهره برداری از منابع آب ژرف تجدیدپذیر و غیرتجدیدپذیر مخالف هستیم.

به گزارش ایلنا، عیسی کلانتری، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: با توجه به ناکافی بودن دانسته ها و نادانسته های علمی و محدودیت تجربیات عملی ملی و بین المللی در مورد آب ژرف، همچنین تجربیات منفی کشور از تبعات درازمدت محیط زیستی رویکردهای صرفا فنی نظیر برداشت از آب های زیرزمینی، سدسازی، انتقال آب و شیرین سازی آب دریا سازمان حفاظت محیط زیست در حال حاضر و تا اطلاع ثانوی با هرگونه استحصال و بهره برداری از منابع آب ژرف تجدیدپذیر و غیرتجدیدپذیر مخالف است.

معاون رئیس جمهور خاطرنشان کرد: کشور در حال حاضر به تمرکز جدی بر مقوله کاهش مصارف و تقاضای آب در مقابل افزایش عرضه آب از طریق اکتشاف و بهره برداری از منابع جدید نیاز دارد.
@sahatzist
ساحت زیست
https://goo.gl/TMqHsL