✍️پاسداشتی ارزشمند در ازدحام اخبار

✍️پاسداشتی ارزشمند در ازدحام اخبار

✍️پاسداشتی ارزشمند در ازدحام اخبار
(۲۱ یادداشت خبرآنلاین در پاسداشت دکتر محمود گلزاری)


🔹یک- اگر به پشت سر نگاه کنیم ‌و احوال اخبار ایران زمین را در این چند ماهی که از ۱۳۹۸ سپری شده ببینیم، سال را اینگونه پشت سر(!) گذاشته ایم:

✔️- فروردین: سیل در گلستان و انبوه بحثها در خصوص مدیریت بحران و ...
✔️- بعد سیل در دروازه قرآن شیراز
✔️- بعد سیل در پل دختر لرستان
✔️- بعد داستان عجیب محمدعلی نجفی
✔️- بعد سونامی اخبار زدن پهباد آمریکایی (و بحثهای احتمال درگیری و جنگ ایران و آمریکا)
✔️- بعد ماجرای کشتی انگلیسی در خلیج فارس
✔️- بعد ماجرای اخبار تاسیسات نفتی عربستان و احتمال درگیری ایران و عربستان
✔️- سپس ماجراهای اخیر بنزین (که همچنان ادامه دارد)
... تا به امروز.

یعنی در هر مقطعی از سال جاری، یک رویداد/ماجرا ، که تمام ذهنها و رسانه ها را در بر بگیرد، وجود داشته است (متاسفانه).

🔹دو- در متن این ماجراها چه چیز گم می شود؟

زندگی. آنچه که در میان این ازدحام سرسام آور اخبار گم می شود، چشیدن طعم "زندگی" است. وقتی سونامی اخبار، از روی ذهن ما عبور می کند (و این عبور «هر چند هفته یکبار» است)، دیگر مجالی برای چیزهای دیگر باقی می ماند؟

🔹سه- در انبوه رویدادهای ماههای اخیر، «یک استاد دانشگاه بازنشسته شد». خب شاید این #خبر مهمی نباشد در انبوه ماجراها و اخبار.
ولی هستند نسل جوان ‌و خوشفکری که باور دارند "توسعه"، در هر کشوری، مدیون افرادی است که خاموش و آرام، منشاء کارهای #تدریجی و #مستدام هستند.
این دوستان، «پرونده ای برای پاسداشت» این استاد دانشگاه تهیه کردند.
در متن همین سونامی اخبار. خداقوت به همتشان.

✳️چهار- ۲۱ یادداشت در پاسداشت زحمات #دکتر_محمود_گلزاری و بازنشستگی ایشان از دانشگاه علامه طباطبایی تنظیم شده که لینک این پرونده را ذیلا🔻 می توانید ملاحظه نمائید.

این رسمی نیکوست.

پنج- از متن:

در بخشی از یادداشتی که این شاگرد آخر کلاس تنظیم کرده چنین آمد

« ... یکی دیگر از مباحثی که محور مباحثات دکتر گلزاری با تیم دانشجویان همراهش بود بحث «مهارت های ارتباطاتی» بود. امروز که سال های طولانی از آن روزها سپری شده متوجه می شوم که بحث «توانمندسازی ارتباطات فردی» چقدر موضوع اثرگذاری در موفقیت یا عدم موفقیت حرفه ای افراد محسوب می شود. نحوه سخن گفتن، نحوه نشستن، نحوه توضیح دادن و ... . به خاطر دارم که در یکی از جلسات، ایشان توضیح می داد که «نحوه بیان یک درخواست» چقدر مهارت کلیدی برای یک فرد محسوب می شود حال آنکه عموم افراد گمان می کنند که مهارت های ارتباطی یک امر اکتسابی نیست.
یکی دیگر از خاطرات اینجانب از جلسات ایشان، تاکید دایم به اهمیت «خواب سالم» در ثبات شخصیت بود! محور آن سلسله بحث این بود که «ثبات شخصیت» به مفهوم «ثابت» بودن شخصیت، یک ترجمه غلط از این مفهوم است و تعبیر «ثبات» در اینجا یعنی «آرامش» یا همان آرام بودنِ شخصیت. اینکه کسی «با خود» (و اطرافیان) در صلح باشد. در این بحثِ ثبات، «خواب» یک مولفه کلیدی و مهم است و راههای داشتنِ خواب سالم، مستلزم آماده ساختن تمهیدات است.
پرداختن به این مباحث در جامعه ایرانی (که میل به کارهای بزرگ و "ترین" زیاد است) در سالهای اوج فعالیت های ایشان، دلیل احترام قلبی اینجانب به زحمات گسترده ایشان است
...»

*لینک بیست و یک یادداشت در پرونده پاسداشت دکتر گلزاری:

https://www.khabaronline.ir/news/1327695/پاسداشت-دکترمحمود-گلزاری-تلاشگر-دانایی-و-رشد-شخصیت-ایرانی