بهتر است اگر مطهری و رفقایش اینقدر اعتماد به نفس دارند تا از جانب تمام زنان این سرزمین سخن گویند، این اعتماد را به تایید نیز مزین

بهتر است اگر مطهری و رفقایش اینقدر اعتماد به نفس دارند تا از جانب تمام زنان این سرزمین سخن گویند، این اعتماد را به تایید #تجربی نیز مزین سازند و یک #رفراندوم برای رای به حجاب اجباری در کشور برگزار نمایند تا پرده از واقعیت های مندرج در سکوت این توده ی رنج دیده، بیش از پیش برداشته شود. نیاز به #‌مناقشه_در_مثال نیست که حرف برای گفتن زیاد است. ایشان چرا از #اعتراضات_و_تجمعات_گسترده_زنان در زمان اجرای قانون حجاب اجباری در اسفند 57 سخن به میان نمی آورند؟ قدری جسارت به خرج دهید، شواهد را صادقانه بیان کنید. همین فردا به میان اقشار مختلف زنان بیایید و خود شخصا بپرسید، البته اگر باز در این پروژه آماری بی انصافی و تعصب به خرج ندهید. در ادامه مشخص نیست که نویسنده ی متن حجاب اختیاری را چگونه با مراکز فحشا هم ارز میپندارد و مجددا با ذکر یک نتیجه ی موهوم از زیر بار ایرادات منطقی و عقلی وارد بر حجاب اجباری شانه خالی میکند.
نویسنده مجددا با ارتکاب مغالطه ی #وضع_تالی و با #سیاه_نمایی تنها دلیل ایجاد مراکزی نظیر کاخ جوانان را در گذشته، منفعل نمودن جوانان و اشاعه ی فساد میداند، در حالیکه در این مراکز فعالیت های آموزشی، فرهنگی، هنری و ورزشی رواج داشت و اگر #بی_اخلاقی، یا اهداف سیاسی ای هم در میان تمام این فعالیت ها جای داشته است، بایستی با مصداق به آن اشاره شود و نه اینکه کل حرکت زیر سوال برده شود. البته، قصد به هیچ عنوان حمایت از پهلوی نیست، امیدواریم سوء برداشت نشود، بلکه هدف #پایبندی_به_اخلاق_در_بحث_و_استدلال و رای منصفانه است. در خصوص منفعل ساختن مردم در امور سیاسی، اگر مطهری، باور دارد که جوانان نباید در امور سیاسی منفعل باشند و این سیاست پهلوی را در جهت انفعال جوانان در نقد سیاست های حکومتی در زمان شاه میبیند، پس چرا امروزه به جوانان٬ دانشجویان و اساتید نخبه و آزاد اندیش علوم انسانی و علوم سیاسی در نقد امور سیاسی و دستگاه های کشور میدان داده نمیشود؟ چرا پروژه ی منفعل سازی اذهان و افکار در قبال ساختار ها و تزریق باور های بی پایه و غیر منطقی، #خرافات، #دروغ و #شبه_علم در نهاد های مختلف اعم از صداو‌سیما و نهاد های آموزشی، سیاسی، مذهبی و ...متوقف نمیشود؟ بر فرض هم که آن زمان، یکی از اهداف سیاسی مندرج در ایجاد مراکزی نظیر کاخ جوانان، دور کردن جوانان از واقع نگری سیاسی و ترویج لذت گرایی بوده است، آیا امروز، ترویج خرافه پردازی و دروغ و ایدئولوژی های بی پایه و اساس، و پروژه هایی نظیر #حذف_زبان_انگلیسی_از_دروس، #حذف_تفکر_انتقادی_و_منطق یا بستن راه به ایجاد تحولات مثبت در ساختار آموزشی کشور(نظیر لغو اجرای #سند_2030).... به مراتب بیش از پروژه های رژیم سابق، در دامن زدن به فقر دانش و آگاهی سیاسی در جوانان و تحکیم بی چون و چرای ایدئولوژی های حاکمیت عمل نمیکند؟ جای شکر باقیست که در راستای سعادت خیر دنیا و آخرت مردم اینگونه کارنامه ای از خود در فساد سیاسی و اقتصادی، دروغ، هرج و مرج و بی قانونی در این سال ها برجای گذارده اید، که اگر در جهت شقاوت ایشان بود، معلوم نبود اکنون ایران و ایرانی در کدام پستوی تاریخ محو و ناپیدا گشته بود! در ادامه ایشان با ذکر اشاره به حکومت سکولار به عنوان حکومتی که نسبت به اخلاق و عقاید مردم بی تفاوت است، و تنها متعهد تامین معاش مردم است، #مغالطه_کنه_و_وجه را مرتکب میشوند و تنها با برشمردنی ناقص و انحرافی از برخی مشخصات، از سایر بارزه های حکومت سکولار چشم میپوشد. #سکولاریسم_سیاسی بر جدایی دین از دولت (حکومت داری) تاکید دارد، و در قبال مذاهب و نگرش های شخصی افراد در قبال دین بی طرف است و‌ حقوق همه ی شهروندان را پاس میدارد و احترام میگذارد. نهاد ها و ساختار های حکومت سکولار در برابر نگرش دینی افراد موضعی اتخاذ نمیکنند، و بیطرفانه به محوریت قانون و بیطرفی در اجرای آن در میان شهروندان با عقاید دینی مختلف تاکید دارند. پر واضح است که حکومت های سکولار در برقراری قانون، دموکراسی، آزادی و احترام به حریم خصوصی پیشرو هستند و در چنین فضایی است که #اخلاق واقعی و #انسانیت به عنوان #امر_نیک مشترک میان تمام انسان ها، فضای نمود و استقرار پیدا میکند.
در ادامه ی بحث مجددا مطهری بحث حجاب در دین و الزام آن را اشاره میکند و من هم برای پرهیز از تکرار، خواننده را به بحث درون دینی در ابتدای نقد ارجاع میدهم. البته بایستی یک ایراد دیگر از سخن مطهری را در همین مقطع اشاره داشت، و ‌آن هم تقسیم ساحت افراد به فردی و اجتماعی است. تقسیم و تحدید ساحت انسان به فردی و اجتماعی، آنچنان که مطهری میپندارد عملی نیست.
ادامه 👇

@Kajhnegaristan