📍نقطه پایان فلسفه؛ هگل📍.. اطلاعات این کتاب چنین است:

📍نقطه پایان فلسفه؛ هگل📍

◼️کتابی تحت عنوان زیر به زبان انگلیسی موجود است که در آن بر خلاف تصور معمول، نام مارتین هایدگر فیلسوف قرن بیستم آلمان، به عنوان مورد عضویتش در حزب ناسیونال سوسیالیسم کارگران آلمان(حزب نازی) لحاظ نشده است. اطلاعات این کتاب چنین است:

🔘 Faye, Emmanuel. Heidegger, The Introduction of Nazism into Philosophy in Light of The Unpublished Seminars of 1933_1935. Translated by Michael B. Smith. New Haven & London, Yale University press.

🔶 از مندرجات کتاب چنین برمی‌آید که هایدگر در افتتاحیه یکی از این سمینارها یعنی درست یک سال پس از به قدرت رسیدن حزب ناسیونال‌سوسیالیسم چنین گفته است: "چرا ما برای تامین این منظور(درباره دولت) هگل را انتخاب کرده‌ایم؟ حال آنکه فیلسوفان دیگر از جمله افلاطون و کانت و فیشته در مسئله سیاست و دولت تفکر کرده‌اند؟

🔷 پاسخ این است که در درجه نخست: فلسفه هگل تافته‌ای جدا بافته است و هر فلسفه‌ای نیست(یعنی ترّهات نیست)، و در ثانی هگل خود معتقد بود که فلسفه با او به پایان رسیده است.

🔶 هایدگر سپس بیان می‌کند که در این گفته هگل حقیقتی نهفته است؛ آنچه که پس از هگل می‌آید دیگر فلسفه نیست. حتی کیرکگور و نیچه. این دو #فیلسوف نیستند بلکه مردانی‌اند که در رده مشخص خاصی نیستند و فقط در اعصار بعدی شناخته خواهند شد.

◼️علیرضاسیداحمدیان/ خدایگانی و بندگی/ پانوشت متن فصل اول(مقدمه تفسیر یک متن صفحه: ۱۰۶).

💠 ...فلسفه در این هنگام کهن‌سالی زندگی؛ وضع موجود را با رنگ خاکستری خود به تصویر می‌کشد و امر واقع را در قلمرو فکر بازسازی می‌کند. (فریدریش هگل).

💠 تابع قوانین جاری کشور

@MinervaEule1776

https://t.me/denkenfurdenken