وی در ادامه تصریح کرد: «قبل از هر گونه قضاوتی درباره داوری‌های جایزه جلال باید صبر کنیم تا مردم به عنوان داوران اصلی به مطالعه آثا

وی در ادامه تصریح کرد: « قبل از هر گونه قضاوتی درباره داوری‌های جایزه جلال باید صبر کنیم تا مردم به عنوان داوران اصلی به مطالعه آثار برگزیده و تقدیری بپردازند. اگر آثار منتخب با اقبال مردم روبه‌رو شدند آن وقت است که می‌توان آینده خوبی برای این جایزه متصور شد. اما اگر مردم آثار را نپسندیدند آن وقت است که داوری جایزه زیر سؤال می‌رود و این اتفاق خوبی نیست.»
برگزاری جایزه جلال اقدام خوبی‌ است
ابوتراب خسروی، نویسنده‌ای که در دوره قبل موفق به کسب عنوان برگزیده در بخش رمان شد در ارتباط با میزان موفقیت جایزه جلال گفت: «برگزاری جایزه جلال اقدام بسیار خوبی است؛ بویژه در چند سال اخیر که ادبیات قدری با رکود مواجه شده است. برگزاری چنین جایزه‌هایی انگیزه فعالیت را به جوانان بازمی‌گرداند که از این نظر اهمیت بسیاری دارد.»
وی در ارتباط با اینکه نبود برگزیده در دو بخش مورد نظر را نمی‌توان دلیلی بر نبود آثار خوب در این حوزه‌ها دانست، گفت: «طی چند سال اخیر صنعت نشر با مشکلات متعددی روبه‌رو شد. به همین واسطه برخی از آثار خوب یا شرایط انتشار پیدا نکردند یا فرصتی برای دیده شدن پیدا نکردند. از همین رو گمان می‌کنم اگر وضعیت بویژه در بخش اقتصاد قدری بهتر شود آن وقت این مشکلات نیز کم‌رنگ‌تر خواهد شد.»
همان گونه که اشاره شد داوری آثار در هیچ جایزه‌ای قطعی نیست و اگر خواهان میزان موفقیت بررسی‌ها در یک جایزه هستیم باید به انتظار داوری نهایی از سوی مردم بنشینیم.@dastanirani