نقدی بر نوشته 《پدیده آخوندکشی را جدی بگیریم》.. حسین مازوجی، حوزوی

🔻نقدی بر نوشته 《پدیده آخوندکشی را جدی بگیریم》🔻

✍🏻حسین مازوجی، حوزوی

لینک یادداشت "پدیده آخوندکشی را جدی بگیریم" 👇🏻

https://t.me/religionandsociety/1330

🔹یک. از نقد صوری و ساختاری و املایی صرف نظر می کنم مثلا کلمه حظور در نوشتار.
دو. انقلاب اسلامی با همه فراز و نشیبها و نقاط ضعف و قوتش، به هیچ وجه محصول انحصاری تفکر روحانیت نیست و تمام اقشار جامعه در آن نقش داشته اند. تقلیل دادن مشارکت دیگر اقشار به روحانیت، اشتباه است. اکثریت قریب به اتفاق روحانیت هرگز تشنه قدرت و مقام نبوده و اتفاقا طبق آمار اکثریت مسئولان کشور ایران از قشر عادی هستند. همچنین روحانیت نخبه همواره منتقد برخی تصمیم ها و کارکردها بوده است، مثلا دیرکرد و ربای بانکی، فساد اداری و اقتصادی و ... . بنابراین گران کردن بار روحانیت و ایشان را مقصر اصلی جلوه دادن بیشتر حرکتی تبلیغی علیه ایشان است و اکثرا از جانب افرادی القا می شود که یا باورهای مذهبی شان کم است یا تحت تاثیر تبلیغات قرار گرفته اند.
🔸جناب نویسنده پاسخ دهند که در این چهل سال، چند پرونده فساد اقتصادی مربوط به قشر عادی جامعه بوده است و چند درصد مربوط به روحانیت؟ میانگین درآمد روحانیت بیشتر است یا کارمند، پزشک، معلم، کارگر؟ انگار ایشان از مقدار شهریه طلاب خبر ندارند! حفظ قدرت؟ کدام قدرت؟ تعداد جمعیت مدیران و تصمیم گیران و کارمندان کدام قشر بیشتر است؟ روحانیت یا قشر عادی جامعه؟ چند وزیر روحانی داریم؟ چندتا از مدیران و معاونان دستگاه های اجرایی و دولتی روحانی اند؟ در نقد عملکرد روحانیت شکی نیست اما لطفا همه کاسه کوزه ها را سر روحانیت نشکنید.
سه. گفته اید: 《 آخوندی که با مطالعه چند کتاب صرف و نحو قدیم عربی و اصول و فقه وارد جامعه می‌شود و از اتفاق از کم‌مطالعه‌ترین قشر فرهیختگان جامعه است مدعی دانش همه علوم بشری همزمان است. از جزئی‌ترین مسائل تئوری و عملی سکسولوژی، بیولوژی، تئولوژی، پداگوژی، میکروبیولوژی و ... گرفته تا علوم سیاست داخلی و روابط خارجی و تولید و تجارت و فوتبال و کاراته و ورزش بانوان و مسائل هسته‌ای و نفت و پتروشیمی و معادن و ... همه چیز و همه چیز. آخوندها در همه تریبونهای صدا و سیما، رسانه‌ها، شهرداریها، هیئت مدیره‌ها و ... حضور جدی دارند. آخوندها و آقازاده‌های آنها تمامی دستگاههای اجرائی و تقنینی و قضا را در اختیار دارند》.

🔹به نظر می رسد شما احساساتی شده اید. ادعای شما هرگز واقعیت ندارد و اگر هم رخ داده باشد، اولا چنین معضلی در اقشار دیگر به مراتب بیشتر است چراکه به فرهنگ نابهنجار شده ما بر می گردد و دوما جنابعالی مستندتان چیست؟ کدام روحانی تاکنون درباره سکسولوژی، بیولوژی، تئولوژی، پداگوژی، میکروبیولوژی نظر داده است؟ متاسفانه نقد شما بیشتر از آنکه برگرفته از واقعیت باشد، از توهم و بغض ناشی شده است. خیلی بی انصافی است که گفته اید: 《 همه تریبونهای صدا و سیما، رسانه‌ها، شهرداریها، هیئت مدیره‌ها و ... حضور جدی دارند. آخوندها و آقازاده‌های آنها تمامی دستگاههای اجرائی و تقنینی و قضا را در اختیار دارند》. مشخص است که تاکنون نه به استانداری رفته اید، نه بانک، نه شهرداری، نه سازمان ها و ارگان های دیگر و گرنه متوجه می شدید که اکثر مسئولان از قشر عادی هستند، حتی وکلا و حقوقدانان و مسئولان قضایی که اکثرا دانشگاهی هستند گرچه در قاضیان و مسئولان قضایی نسبت جمعیت روحانی بالاتر است.

🔸چهار. جنابعالی نیت خوان هستید؟ هر وقت روحانیت در جامعه حضور ندارد می فرمایید که رفاه طلب و تنبل اند و هر وقت حضور دارد آنها را به ریا و خدعه متهم می کنید؟ طلبه ها از عمق جان برای رضای خدا و همدردی با هموطنان سیل زده به یاری ایشان شتافتند نه حفظ موقعیت، لطفا انصاف داشته باشیم. اتفاقا با لباس روحانیت باید کمک کرد. مگر آنها که کلیپ تمسخر روحانیت پخش می کنند، لباس روحانیت را از تن شان در می آورند؟ همچنین باید گفت مردم هنوز هم روحانیت را دوست دارند و اگر هم نفرتی در برخی دل ها هست ناشی از جدایی و سو برداشت هاست نه واقعیات.
ایام بکام
9اردی بهشت 98
https://t.me/religionandsociety