✍🏻 مقاله تام او کونور در نشریه نیوزویک:. چگونه جنگ در را به و باخت؟ _ بخش سوم

✍🏻 مقاله تام او کونور در نشریه نیوزویک #آمریکا:
چگونه #آمریکا جنگ در #سوریه را به #روسیه و #ایران باخت؟_ بخش سوم

🔹 سوءظن ها در رابطه با مقاصد #آمریکا و #ایران

آقای هراس می گوید این استان "بیشتر ضد ایرانی است تا هوادار آمریکا". هرچند اهالی دیرالزور از آمریکا و کردها نیز حمایت نمی کنند، بی اعتمادی آنها به ایران شدیدتر است.

کارزار ایران برای گسترش نفوذ خود در #خارمیانه وسیله موثری برای مبارزه با #داعش در #عراق و #سوریه بوده است اما در عین حال #تهران احساس خشم و انزجار در بین سنی ها را به وجود می آورد که اکثریت مطلق در #دیرالزور و دیگر نقاط این منطقه ساکن هستند.

عدم اجرای وعده ها در عراق می تواند مانع تشکیل ائتلاف ها بین آمریکا و قبایل سوری در دیرالزور شود اما در شرایط فعلی، نزدیکی اسد با ایران و متحدانش می تواند پیامدهای جدی تری را به همراه داشته باشد چون داعش در نواحی غربی عراق عملا سرکوب شده و سنی ها عراقی نزدیک به قبایل دیرالزور نگران انتقام گیری نیروهای حشد الشعبی (بسیج مردمی عراق) مورد حمایت تهران و #بغداد هستند.

این نیروهای مورد حمایت ایران کار احداث کریدور زمینی برای رفت و آمد آزادانه خود بین ایران، عراق، #سوریه و #لبنان را تقریبا به پایان رسانده اند. آقای هراس می گوید بهتر است آمریکا برای محدود کردن نفوذ اسد و ایران در دیرالزور از یک شورای نظامی با نفوذ حمایت کند که به ساختار "نیروهای دموکراتیک سوریه" شباهت دارد اما عدم وابستگی خود را حفظ کرده ، تحت نفوذ کردهای منطقه قرار نداشته و به شدت پیروی ملی گرایی عربی است.

خانم ژنویا کاساگرانده، تحلیل گر انستیتوی مطالعه جنگ (Institute for the Study of War) در مصاحبه با نیوزویک خاطرنشان می سازد اگر قبایل محلی دیرالزور فکر کنند بین چنین شورایی و گروه های کرد روابطی وجود دارد، از حمایت از آن منصرف خواهند شد. این نکته در مورد فعالیت چنین شورایی در شهرهای منبیج و رقه نیز صدق می کند. خانم کاساگرانده تاکید کرد با وجود حضور اعراب در "نیروهای دموکراتیک سوریه"، قبایل سنی معتقدند این ائتلاف در نهایت تابع کردها است.

🔗 http://www.newsweek.com/us-lost-war-syria-iran-russia-winning-final-battle-674833